Published On: Ned, lip 20th, 2021

NAKON ŠTO SE KLUPKO POČEO ODMOTAVATI Prijetnje smrću ocu Dženana Memića

Muriz Memić, otac ubijenog Dženana Memića, za koga se pravda traži već pet godina dobio je danas prijetnje smrću. Objavila je to grupa Pravda za Dženana.

Prijetnje su stigle nakon prvih uhićenja.

“Nakon 5 godina borbe i konačno prvih uhićenja, počele su i direktne prijetnje. Izgleda da gori pod nogama i da smo udarili gdje ih najviše boli. Prijetnja ubojstvom Murizu Memiću od nama poznate osobe, a vezane za ovaj slučaj, upravo je prijavljena MUP-u ŽS. Pozvali su Muriza da odmah dođe u krim službu. Prijetnja ubojstvom bit će prijavljena Tužiteljstvu BiH, a onome tko je prijetio poručujemo da ima tko čuvati Murizu leđa! Udarite na Muriza, udarili ste na sve nas”, poručili su iz grupe.

Podsjetimo, 16. lipnja uhićena je Alisa Mutap Ramić bivša djevojka Dženana Memića koja je kobne večeri bila uz Dženana tijekom njegova stradavanja, no sve ove godine Mutap Ramić se “brani amnezijom”. Također uhićen je i recepcionar Muamer Ožegović hotela Crystal s kojeg su izbrisani snimci nadzornih kamera. Mutap Ramić i Ožegović određen je jednomjesečni pritvor, a još ranije uhićeni su policajci Josip Barić, Hasan Dupovac i Zijad Mutap otac Alise Mutap Ramić.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>