Published On: Pet, sij 5th, 2018

Nakon što je zavela i ucjenjivala svećenika nagodila se s tužiteljstvom

23-godišnja Saška Kovačević iz Modriče osuđena je na Osnovnom sudu u Doboju na godinu dana zatvora zbog ucjenjivanja svećenika I.K.

Osuđena je na godinu dana zatvora zbog ucjene i neovlaštenog fotografiranja, odnosno snimanja svećenika tijekom spolnog odnosa s drugom ženom, javlja Oslobođenje.

Ona je od svećenika iskamčila ukupno 250.000 KM, odnosno milijun kuna, tako što ga je ucjenjivala objavom snimki seksa koje je on imao s Danirom S. Svećenik ucjenjivanje više nije mogao trpjeti pa je sve prijavio policiji.

U svemu su sudjelovali i Aleksandar Vasiljević iz Doboja te Milo Joksimović iz Modriče. Njih dvojica uhićeni su 16. kolovoza u akciji ‘Steroid’, no njima suđenje još nije počelo.

Godinama zavodila svećenika

Saška je svećenika upoznala još dok je bila maloljetna, a nakon što se sprijateljila s njim, tražila ga je da joj posudi 7000 KM. Već tad mu je izjavljivala ljubav te predlagala da budu u vezi, no on je to odbio. Svećenik je rekao kako je ona rekla da ga voli da želi seks s njim. Svećenik tvrdi da se njezinom prijedlogu opirao, ali da se s njom ipak pristao naći u župnoj kući u kojoj je tada stanovao. Pili su alkohol, a ona je nastavila navaljivati, tvrdi I.K., pa su na kraju otišli u spavaću sobu.

Namamila ga i na glavu mu stavila fantomku

‘Lisicama ga je vezala za stolicu, a preko glave mu stavila fantomku pod izgovorom da se srami da je on vidi golu’, pisalo je u prijedlogu za pritvor osumnjičenima. Mjesec dana kasnije svećenik je doznao da nije imao spolni odnos sa Saškom, već s drugom ženom, dok je Saška sve snimala kako bi ga kasnije ucjenjivala i od njega izvukla novac. Svećenik ju je molio da ga ostavi na miru, no ona nije popuštala. Naposljetku je sve prijavio policiji.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare