Published On: Čet, lis 18th, 2018

NAKON PONIŽENJA KOJE MU JE UPUTIO BOŠNJAČKI ČLAN PREDSJEDNIŠTVA: Treba li Kardinal napustiti Sarajevo?

Dugo godina Puljić je trpio razna poniženja u Sarajevu. I ne samo on. Nego mnogi pripadnici Crkve. Napadi na časne sestre davno su se zaboravili. Puljićev pokušaj deložacije. No nikada nitko, mu nije javno kazao da klekne pred mjestima nacisitčkih zločina, implicirajući tako da kardinal Puljić ima nekakvu ideološku podlogu s njima.

Upravo to je Komšić, pobjednik na izborima u utrci za najveći broj bošnjačkih glasova.

Na prvu radi se o Komšićevoj reakciji. No u suštini, bošnjački član Predsjedništva poslao je jasnu poruku Vinku Puljiću.

Želiš javno govoriti o nekakvim nepravdama? O nekakvim zakonima ? Želiš izmjenu izbornog zakona? Oduzet ću ti pravo građanstva.

Ponizit ću te verbalno. Oduzet ću ti čast. Bit ćeš izbačen iz igre. Baš kao Čović.

Naš stav je da Vinko Puljić više nema što činiti u Sarajevu. Što se tiče političkih Hrvata i Hrvata koji jesu javne osobe u Sarajevu, u Sarajevu je dopušten prostor za bošnjačke nacionaliste i za pripadnike druhih naroda koji su pristali biti  bošnjački nacionalisti.

Pitamo Vas, mislite li da Puljić treba napustiti Sarajevo, i premjestiti sjedište Nadbiskupije u neki tolernatniji i sigurniji grad. U neki grad u kojem građani ne puštaju ovacije, nako ovakve izjave bošnjačkog radikala. Željka Komšića.

 

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare