‘NAKON OVOGA U HRVATSKU SE NE VRAĆAM!’ Ogorčena turistkinja bijesna jer su je ‘zbog skromne narudžbe’ istjerali iz pizzerije

'NAKON OVOGA U HRVATSKU SE NE VRAĆAM!' Ogorčena turistkinja bijesna jer su je 'zbog skromne narudžbe' istjerali iz pizzerije

 Jedna turistkinja porijekom iz BiH ogorčena je ponašanjem ugostitelja u Drveniku u Hrvatskoj, za koje tvrdi da su njezinu obitelj i nju tijekom ljetovanja ove godine izbacili iz jedne lokalne pizzerije jer je njihova narudžba bila skromna.
Advija Žiga rekla je za BH novinsku agenciju Patria da je njezina obitelj sjela u pizzeriju u Drveniku, nakon čega su naručili sokove i sladolede, ali ih je konobar počeo vrijeđati jer je njihova narudžba bila premala, objašnjavajući im kako je upravo vrijeme ručka.
– Vlasnik restorana pokušao je konobara opravdati riječima da su ga prije toga naljutili Kinezi, kada je njih šest naručilo jednu pizzu – rekla je Žiga, dodajući da taj izgovor i nije baš najbolji za nju.
Žiga vjeruje kako je konobar na njih iskalio bijes nakon što je shvatio da su iz BiH.
– Pored nas su sjedili strani gosti koji su također na stolu imali samo piće. Njima nitko nije pravio probleme. Ali odjednom je ispao problem zbog našeg soka i sladoleda – rekla je Žiga za Patriju , dodajući da već nekoliko godina ljetuje u Drveniku u koji dolazi iz Švedske gdje živi njezina obitelj, ali da joj je to vjerojatno posljednji put da je novac za godišnji odmor potrošila na ovom mjestu.