Published On: Čet, sij 31st, 2013

NAKON 8 GODINA UZURPACIJE: Komšić ga planira opet metnut Hrvatima

Željko Komšić ima plan kako ponovno Hrvatima u BIH oduzeti pravo na legitimnog predstavnika u Predsjedništvu BIH. Kako piše Lijanovićev portal otvoreno.ba koji uređuje p.r. te stranke slabokrvni Željko Asić, Komšić  će upravo Živka Budimira putem bošnjačkih glasova metnut za hrvatskog člana Predsjedništva BiH na narednim općim izborima koji će se održati iduće godine. Uzbudimir je naime dovoljno narcisoidan i pogodan za raznorazna mećanja i političke diverzije a za malo fotografiranja i davanja izjava spreman je na sve, pa od pozicije hrvatskgo generala spasti na poziciju  političkog falusa u procesu bošnjačke majorizacije nad Hrvatima.
Činjenica da hrvatska inačica NSRZB-a zvana HSP  ovakve vijesti pompozno objavljuje dovoljan je dokaz kako je ta stranka potpuno prestala razmišljati o hrvatskom biračkom tijelu te da svoj opstanak u budućnosti planira graditi na Komšićevoj doktrini crpljenja bošnjačkih glasova i preglasavanja hrvatskih, Stoga je bitno, svim sredstvima, zaustaviti moguće izmjene izbornog zakona koje bi uvođenjem elektorskog glasovanja onemugiće prelijevanje bošnjačke političke volje na hrvatsku.
Paralelno s mećanjem Budimira Hrvatima,  Komšić bi trebao biti nametnut za predsjednika Federacije BiH, nada se Asić,  te dodaje da će na  toj poziciji ostati do 2018.godine.
Ovu informaciju za Asićev portal novinaru Nerminu Biseu potvrdio je navodno izvor blizak Komšiću i Budimiru koji su se već dogovorili oko ove suradnje. Budimir, nelegalni predsjednik Federacije, ovakav razvoj događaja još uvijek nije demantirao.
Nova stranka na političkoj sceni BiH koju će na izborima predvoditi Željko Komšić trebala bi u svoje članstvo privući i Budimira. Što je posve normalno budući da su Budimirovi stavovi o Komšiću drastično promijenjeni.
Naime nekada je Budimir Komšića nazivao “Izrodom hrvatskog naroda”. No interesi čine svoje. Danas je Komšić za Živka dobar i pozitivan političar.
 

Budimir Komšiću: Izdajniče hrvatskog naroda, povuci kandidaturu
KONJIC- „Pozivam Željka Komšića da povuče svoju kandidaturu za hrvatskog člana Predsjedništva i na taj način dopusti hrvatskom narodu da sam izabere svog predstavnika“, tim je riječima Živko Budimir, kandidat HSP-a BiH za premijera HNŽ uputio apel Komšiću na sinoć (28.rujna 2010., op uat) održanoj javnoj tribini HSP-a BiH u Konjicu, priopćeno je iz HSP BiH.
„Ciljano upućujem poziv Komšiću upravo iz Konjica jer je ovaj grad primjer zatiranja hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. Hrvata je u Konjicu 1991. živjelo oko 11 i pol tisuća, danas ih je tek nešto više od tisuću. Nisu ostvareni uvjeti za održivi povratak Hrvata. Oni će se moći ostvariti tek ustavnim promjenama, a da bi do tih promjena došlo, Hrvati moraju imati predstavnike koji će se znati i, prije svega, htjeti izboriti za hrvatske interese. Komšić je možda Hrvat po rođenju, ali njegovi postupci ga čine izdajnikom hrvatskog roda“, istaknuo je Budimir.
Budimir je pozvao i Bošnjake da na predstojećim izborima glasuju za svog predstavnika, a da izbor hrvatskog člana Predsjedništva prepuste hrvatskom narodu.
Pola godine nakon ovog govora Budimir, čiji je predizborni slogan bio “Neću izdat ja” se pridružio Komšiću, gazeći većinsku izbornu volju svojih sunarodnjaka Hrvata. Za parapredsjednika Federacije izabran je voljom bošnjačke većine u Federalnom parlamentu, i suprotno volji hrvatskih zastupnika za koje je na izborima glasalo 90 posto hrvatskih birača. Budimirov HSP, što više, nema ni jednog izaslanika u Domu naroda. Prihvatio je biti predstavnik bošnjačke političke volje, i krenuti stopada Željka Komšića kojeg je prije 6 mjeseci nazvao izdajnikom Hrvata.
Rijječi koje je svojevremeno uputio Komšiću, Budimir bi danas, ako bi bio dosljedan trebao uputiti sebi samom. IIli se bar zapitati tko sam ja, što činim i koga predstavljam. Hrvate, svakako ne, jer ga Hrvati nisu izabrali za parapredsjednika F BiH. (R. I./Dnevnik.ba)

 
poskok.info