Published On: Uto, ožu 16th, 2021

Najteži dani za bivšu TV voditeljicu iz Gruda: Nakon djeda i bake izgubila i oca, a sada joj je majka zaražena koronavirusom

Otac Ivane Tomić, bivše TV voditeljice, podlegao je od posljedica koronavirusa, a majka joj je također zaražena.

Krešica, jučer sam gledala ovu sliku i obuzeo me neki strah da bih te mogla izgubiti. Ali odlučila sam vjerovati da ima nešto u toj hercegovačkoj tvrdoglavosti i da ćeš se izvući. Nisi htio u bolnicu daleko od kuće, htio si skončati u Tihaljini, a ne u Zagrebu. Otišao si kako si i živio. Volim te, ćaća, oprostila se Ivana od voljenog oca.

Nekoliko dana ranije na svom Twitteru obavijestila je pratitelje da je izgubila djeda, a prije toga umrla joj je baka.

Prije tri miseca otišla je moja baba Zora, a danas i on. Umra je od tuge za njom. Slikala san ga prije tri godine u njezinoj rodnoj kući u Borajni. Rekla san: “Dide, ajde malo gledaj kroz prozor tu da te lipo uslikan.” Eto ga, sad putuj, Branko. Hvala na svemu i počivaj u miru, napisala je Ivana.

Svi su živjeli u Tihaljini, mjestu u Općini Grude. Ivana je sa 16 godina bila spikerica na Radiju Grude, a nakon toga radila je na lokalnoj televiziji u Zadru, s koje je došla na Novu TV 2013. godine.

Gledatelji je pamte po prilozima o katastrofalnim uvjetima u kojima su se u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici liječila djeca iz cijele Hrvatske. Zbog obiteljskih razloga 2017. godine odlučila je napustiti posao voditeljice i zamijeniti televizijsku karijeru odnosima s javnošću političke stranke HSS.

 

(www.jabuka.tv | Foto: Cropix)


uskrs ephzhb