Napisati reportažu o 84-godišnjem Hadži-Ahmetu Degirmendžiću iz Olova, vjerojatno najstarijem treneru u Europi, je privilegija, čast, zadovoljstvo ali i veliki novinarski izazov. Naime, ovaj izuzetan nogometni trener je rođen u listopadu 1937. godine. Iza sebe ima, a nema namjeru još stati, izuzetnu  sportsku karijeru koja zaslužuje poštovanje i  čestitke. I dok se na prste jedne […]

" />
Published On: Uto, lis 20th, 2020

NAJSTARIJI AKTIVNI TRENER u BIH: U 84 godini ima ponude !

Napisati reportažu o 84-godišnjem Hadži-Ahmetu Degirmendžiću iz Olova, vjerojatno najstarijem treneru u Europi, je privilegija, čast, zadovoljstvo ali i veliki novinarski izazov.

Naime, ovaj izuzetan nogometni trener je rođen u listopadu 1937. godine. Iza sebe ima, a nema namjeru još stati, izuzetnu  sportsku karijeru koja zaslužuje poštovanje i  čestitke.

I dok se na prste jedne ruke mogu izbrojiti ljudi, koji su njegove godište, da su uopće među živima, on i dalje svakodnevno posvećuje sav svoj život najljepšoj sporednoj stvari na svijetu, piše fudbalski portal korner.ba.

Sigurno da je on najstariji aktivni sportski trener u svim sportovima u Europi. Teško da će to tko uskoro uspjeti nadmašiti.

Izuzetno vitalan, bistrog uma, elokventan, pun duha. O svemu što se tiče nogometa priča sa posebnim guštom, emocijama, oduševljenjem.

O svemu u nogometu i o nogometu pričati s njim možete satima,ali jedino što neće je to da o sebi ne želi reći ni riječi. Ostatak teksta pročitajte na portalu korner.ba.