Published On: Sub, svi 14th, 2022

NAJGORA PRIJETNJA DO SADA: “Dovedite postojanje Rusije u pitanje i osjetit ćete atomski udar”

Moskva će poduzeti odgovarajuće mjere ako NATO razmjesti nuklearne snage i infrastrukturu u blizini granice s Rusijom, citirale su ruske novinske agencije zamjenika ministra vanjskih poslova Aleksandra Gruška.

“Bit će potrebno odgovoriti… poduzimanjem odgovarajućih mjera opreza kojima se osigurava odvraćanje”, citirala je agencija Interfax Gruška.

Moskva nema neprijateljske namjere prema Finskoj i Švedskoj te ne vidi “stvarne” razloge zašto bi se te dvije zemlje pridružile NATO-u, dodao je Gruško.

Ponovio je izjavu od ranije da će odgovor Moskve na moguće proširenje NATO-a ovisiti o tome koliko će Savez svoja vojna sredstva približiti Rusiji te koju će infrastrukturu razmjestiti.

Plan Finske da podnese zahtjev za članstvom u NATO-u, objavljen u četvrtak, te očekivan isti potez Švedske, rezultirat će ekspanzijom zapadnog vojnog saveza, što je ruski predsjednik Vladimir Putin želio spriječiti.

Putinov suradnik zaprijetio Finskoj i cijeloj Europi

Potpredsjednik Odbora za obranu ruske državne Dume Aleksej Žuravljov, Putinov blizak suradnik, upozorio je da Rusija može izbrisati Finsku s lica Zemlje u deset sekundi.

Zaprijetio je i Velikoj Britaniji, rekavši da nuklearnim projektilima trebaju samo tri minute da stignu do otoka.

“Amerikanci će učiniti sve da dođe do trećeg svjetskog rata. Pokušat će cijelu Europu uvući u konflikt s Rusijom, pokušat će zapaliti situaciju u Aziji i uzdrmati koliko god je država moguće. Za njih će to biti sjajan način da se izvuku iz unutarnje ekonomske krize. Sve će probleme moći svaliti na rat, kao što su to već i činili u Prvom i Drugom svjetskom ratu”, dodao je.

Na pitanje je li moguće da Rusija prva napadne atomskom bombom, odgovara: “Sigurno, ali pod uvjetom da samo postojanje Rusije bude dovedeno u pitanje.” Zaprijetio je i baltičkim zemljama.

“Definitivno se ne bojimo tih kikiriki država. One su poput smrdljivih martina, trebat će ih zgaziti kada to bude nužno. Bube su sada male i smrdljive”, izjavio je./HMS/

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
11 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bosna u dimijama

Anglosaksonka goovna su spremni uništiti cijelu Europu a ne samo svu ukrajinsku marvu da bi ostvarili svoj primarni cilj – globalnu dominaciju svijetom 🙁 !

Jedino ne razumijem one švapske kretene – zar oni ne shvaćaju da je Njemačka samo prah i pepeo nakon prvih 12 minuta atomskog rata 😎 – Švabe su ih to zadužili a Rusi neće propustiti priliku da germansku pogan za sva vremena zbrišu sa karte 😎 !

Analena, kučko – odgovaraćeš u Nirnbergu za sve ovo – nikakav bunker 300 metara pod zemljom Te neće spasiti od Nirnberga i vješala 😉 !

Evo jedna za rumene pogane Švabure a onda je Allahimanet 😉 ! https://www.youtube.com/watch?v=Q8HTUTP7ohQ

1 year ago zadnji put uredio Bosna u dimijama
Bosna u dimijama

Kijametski dan se primiče 🙁 – ovo su već pouzdani znaci 🙁 :

FRANO-MARXISTA.

bube su sada malE smrdljive ,ali amerika i zapadni katolički ,zločnačksi vijet radi na tome da izazove krizu koju će staviti na dušu ,ipak onoj tamO staljnističko-komunističkoj strani .to je uvijek ,do saDA ZAPAD N AMJEŠTAO I PROVOCIRAO INCIDENTE,A JEDN OZBILJAN JE I OVA PRAVOSLAVNA NACISTIČKA UKRAINA.

Bosna u dimijama

Šta se Ti buniš, nakon ovog rata će muslimani vladati svijetom 😎 – baš kao što je i Prorok Muhamed prognozirao 😎 !

legitimni uzepe politiĆar

Lamatanja Rusa vise niko ne shvata ozbiljno.
Osmi genocidasa i uzepeovaca. Napadaju druge zemlje a pricaju o ugrozenosti.
Srecom,ova agresija je razbila mit o Rusiji kao nekakvoj vojnoj sili. Zapravo se radi o neorganiziranim,nemotiviranim i dezorjentisanim hordama koje svakodnevno trpe ogromne gubitke i gube rat. Ukrajinci ih metu!

Bosna u dimijama

Da, baš tako ste i Vi suniti zbrisali šiite u Siriji 😎 – zato danas imamo više sunita u Vatikanu nego u Siriji 😎 !

Cistac

Ako ce kikiriki drzave biti zbrisane za 10 sekundi rusije nece vise biti za 30 sekundi…i kataklizma ce zauvijek rijesiti ostatak svijeta od ruskog smeca i njihovih beskrajnih preseravanja i ucjena iako i oni znaju da su krivi napadajuci jednu europsku drzavu.jebite se gospodo rusi dosta je vasih ucjena.

Alen

Rusi su izgubili,amerikanci i Nato su pobijedili.Putin je rekao da se Nato vise ne smije siriti,ali izgleda da hoce.Rusi su dobili Nato na svojoj 1350 km dugoj granici sa Finskom.To ce ih pored stalne prijetnje kostati i jako puno novca.A svojim saveznicima sirom svijeta su pokazali da su jadni,niko i nista,nuklearna “sila” koja se boji.Da su stvarno sila bombardovali bi Finsku.

Anonimac

Pričaš gluposti- izgubili, dobili. U ratu se može govoriti samo o gubitcima, na obje strane. Nato nije mrdnuo prstom, što su dobili ? Rusi hoće trenirati na malima, da prikriju gubitke u Ukrajini.

Kvico

Smrdljive bube koje triba zgazit,Finsku izbrisat sa lica zemlje,prijetnje drugima,lazi(isto je tvrdio da nece napast Ukrainu da ima pravo radit vjezbe na svom teritoriju) ,masakr u Buci,rusenje stambeni cetvrti pa i cijeli gradova,sve su vam to fasisticki potezi poremecenog”antifasiste”.A moga je samo mirno sidit i novce brojit jer ko bi ima muda napast Rusiju?