Published On: Pon, lip 20th, 2022

NAJDRAŽI LIK NAJDRAŽE AMBASADE: Djeci sam kupio stan od osumnjičenog narko-dilera…

Danas je javno objavljen notarski ugovor, zaključen u svibnju ove godine u Banjoj Luci, a koji se odnosi na kupoprodaju stana i garaže.

Kako je vidljivo, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Dragan Mektić kupio je od Cvijetića u centru Banja Luke stan veličine 62 metra kvadratna, te garažu, za ukupno 102.000 KM.

“On se bavi tim poslom, ima firmu, i kroz kompenzacije je dobivao neke stanove. Ja sam imao potrebu djeci riješiti neki stan u Banjoj Luci, pošto gore žive i rade, a nemaju. Onda mi je to on dao povoljno, na odgođeno plaćanje. Notar se uvjerio da je sve to čisto, da nije pod opterećenjem. Ja to njemu mogu otplaćivati kroz duži vremenski rok”, objasnio je za N1 Mektić.

Mektić ne vidi ništa sporno u kupovini nekretnina od osumnjičenog za prodaju narkotika, iako je ranije obavljao dužnost ministra sigurnosti BiH.

“Sve je to točno, ali stan nije bio pod nikakvim opterećenjima. Nitko nije stavio blokadu na taj stan. Koliko znam, on ima još dva ili tri stana u Banjoj Luci koja prodaje. Što da radim sad, mogao sam da sam htio zamuljati to na nekog drugog, ali sam išao javno i transparentno kod notara”, izjavio je Mektić.

Dodaje kako nema ništa protiv toga da Cvijetića gone sudski organi, kao i da treba odgovarati ako se ispostavi krivim.

“Ja ne mogu utjecati na to. Ako se dokaže da je kriv, neka odgovara, što mu Dragan Mektić može”, poručio je državni zastupnik.

Objašnjava kako je bio blizak prijatelj s njegovim ocem, s kojim je radio u policiji, a od koga je, kako kaže, Cvijetić naslijedio i firmu.

Podsjetimo, nekadašnji Mektićev savjetnik uhićen je u studenom prošle godine u okviru akcije “Transporter”. Sumnjiči se da je bio na čelu grupe koja je tone kokaina nabavljala iz Južne Amerike. U veljači ove godine je pušten iz pritvora.

Napomena: Sarajevom kruže glasine da je Mektić, Osmičin kartel čovjek za Srpsku. I da su obojica pod zaštitom Staklene sobe. To je znate ona soba koja se bori protiv kriminala i korupcije. I dijeli sankcije zločestim dečkima. Recimo šefu mafije Balkana Čavari.

guest
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
12 dana prije

Ovaj tip je najgluplji Srbin koneg sam ja sreo u zivotu,a upzno sam ih mali milion.
Covjek je klasicni milicioer Titine drzave,ali mislim da ni to zasluzuje,nevrijedzam drvosjece ali neki posao u sumi bio bi mu pripadajuci.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
12 dana prije

Pravilan srpski izraz za ovakve je:,,Seoski vacaroš (lola)”.

🇵🇾👍🇵🇾
🇵🇾👍🇵🇾
12 dana prije

Idealan za mjerenje vlage u kredencima.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
12 dana prije

nije bhlento lud..no svejedno bih ga radije izgubio nego pronašao.

Cakarevi doci
Cakarevi doci
12 dana prije

Ovaj blento je pun ko brod nakralo se govece al ga ne osudise poslusan bakiru a mi sto stampamo suvi

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Cakarevi doci
12 dana prije

goveče za orginal evo prstić obavezno na gore 👍

Anonimac
Anonimac
12 dana prije

Žešča vrsta seljačine dordomuza.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
12 dana prije

Srbin sam. Ali ovo je žestoki ljakase, čak i za naše standarde. Ne dao ga Bog ni dušmanu.

mbmb
mbmb
12 dana prije

Halal SDA Srbin, ima upotrebnu vrjednost i zbog toga je dugotrajan.

Glasač
Glasač
12 dana prije

Jako zanimljivo!
Kako nam to Mektic objasni ovdje se radi o prijenosu prava vlasništva bez bilo kakve isplate koja će se desiti nekada,akobogda i to sa čovjekom koji je optužen za šverc narkotika.
Hoće li nam ovo A.A obrazložiti ?