NAJAVA: IMEP-ova komedija „Misija moguće“ u Mostaru

U Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u četvrtak, 12.prosinca, gostuje urnebesna IMEP-ova komedija “Misija moguće”, s početkom u 19 sati.

U predstavi igraju Aida Bukva, Mirza Mušija i Almir Čehajić Batko, a ulaz je besplatan.

U komediji “Misija moguće” glumci na izuzetno duhovit način pokazuju kako često budemo zavedeni trivijalnim pitanjima dok pored nas prolazi život i tako sve do pred kraj predstave kada se desi zaokret, priopćeno je iz IMEP-a.

Inače, Program osnaživanja nezavisnih medija (IMEP) je USAID-ov program koji podržava nezavisnost medija i slobodu izražavanja u BiH jačanjem održivosti medija, podizanjem kvaliteta medijskog sadržaja izgradnjom kompetencija novinara, pružanjem pravne potpore medijima i novinarima, kao i aktivnim uključivanjem građana i građanki u medijski prostor kao nezavisnih medijskih glasova u BiH.Naime, ovaj program, osim što podržava nezavisne medije, praktično poziva sve građane da postanu građani novinari, za njih ima pripremljene i grantove od 2.000 do 5.000 dolara – javni poziv je stalno otvoren, a više detalja kao i odgovori na najčešće postavljena pitanja nalaze se na imep.ba ili na facebooku na objavi.ba.

Ulaz besplatan, a svoje mjesto možete rezervirati na broj 063/940-584. Ulaznice možete preuzeti na blagajni Kosače, svaki dan, od 13 do 20 sati.

Oni koji su već pogledali komediju, bilo im je žao što je završila i što nisu mogli glumce vratiti na scenu, zato ovoga puta ne propustite priliku.