NADA ISTINSKE LJEVICE: Peđa Kojović, predsjednik Naše stranke na obilježavanju godišnjice masakra u Doljanima

Na današnjem obilježavanju godišnjice masarka nad Hrvatima u Doljanima 28.07.1993. godine, sudjelovaja  je i delegacija Naše stranke, predvođena predsjednikom Predragom Kojovićem. Edin Forto i Predrag Kojović, delegati Naše stranke u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH, zajedno sa članovima i simpatizerima Naše stranke, sudjelovali su obilježavanju koje je održano na Stipića livadi, nedaleko od Doljana.

Delegaciju su činili i direktorica Fondacije Boris Divković, Arijana Aganović, kao i predstavnici Foruma mladih Naše stranke. Naša stranka ostaje posvećena utvrđivanju odgovornosti za sve ratne zločine počinjene na području cijele Bosne i Hercegovine.

Peđa Kojović, zatekao se tih ratnih godina u Doljanima, kao ratni reporter i svojim fotoaparatom zabilježio je užas nakon ovog masakra gdje je doživio šok i traumu, pa je na taj način i intimno vezan za ovo mjesto zločina.

Ovaj čin Peđe Kojovića, novog predsjednika Naše stranke za svaku je pohvalu, on vraća nadu u suživot i nadu da u BIH doista postoji stranka lijeve političke orjentacije koja ima korektan pristup problematici žrtava na cijelom teritoriju BIH bez obzira na to tko je žrtva a tko počinitelj zločina.

Danas sam imao čast da budem dijelom skupine ljudi koja je iz Sarajeva otišla u Doljane i odala počast žrtvama masakra…

Posted by Pedja Kojovic on 28. srpanj 2015

poskok.info