Published On: Sri, ožu. 28th, 2018

NA ZAHTJEV OBITELJI Urađena ponovna obdukcija tijela Davida Dragičevića

U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske danas je, na zahtjev roditelja, izvršena ponovna obdukcija tijela Davida Dragičevića, čije je tijelo pronađeno 24. ožujka na ušću Crkvine u Vrbas u Banjoj Luci.

Obdukciju je izvršio specijalista sudske medicine prof. dr Ivica Milosavljević, koji je iz Beograda došao na poziv Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a, a u suradnji s Ministarstvom obrane Republike Srbije i Vojno medicinskom akademijom (VMA) iz Beograda – priopćeno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a, prenosi Fena.

Uzeti su, kako se dodaje, dodatni uzorci za analizu, a obdukcijski vnalaz će biti dostavljen obitelji Davida Dragičevića.

– Pukovnik dr. Ivica Milosavljević je načelnik Odjeljenja za sudsku medicinu Instituta za patologiju i sudsku medicinu Vojno medicinske akademije iz Beograda s dugogodišnjim iskustvom i predsjednik Vrhovnog suda časti Liječničke komore Srbije – navodi se u priopćenju Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a.

Policija je prvobitno priopćila da se u slučaju smrti mladića iz Banje Luke vjerojatno radi o zadesnoj smrt, što ne prihvaćaju roditelji, koji smatraju kako je ubijen.

Nekoliko stotina građana Banje Luke okupljalo se već dva dna na skupu “Pravda za Davida”.

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer