Published On: Sri, ožu. 28th, 2018

NA ZAHTJEV OBITELJI Urađena ponovna obdukcija tijela Davida Dragičevića

U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske danas je, na zahtjev roditelja, izvršena ponovna obdukcija tijela Davida Dragičevića, čije je tijelo pronađeno 24. ožujka na ušću Crkvine u Vrbas u Banjoj Luci.

Obdukciju je izvršio specijalista sudske medicine prof. dr Ivica Milosavljević, koji je iz Beograda došao na poziv Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a, a u suradnji s Ministarstvom obrane Republike Srbije i Vojno medicinskom akademijom (VMA) iz Beograda – priopćeno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a, prenosi Fena.

Uzeti su, kako se dodaje, dodatni uzorci za analizu, a obdukcijski vnalaz će biti dostavljen obitelji Davida Dragičevića.

– Pukovnik dr. Ivica Milosavljević je načelnik Odjeljenja za sudsku medicinu Instituta za patologiju i sudsku medicinu Vojno medicinske akademije iz Beograda s dugogodišnjim iskustvom i predsjednik Vrhovnog suda časti Liječničke komore Srbije – navodi se u priopćenju Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a.

Policija je prvobitno priopćila da se u slučaju smrti mladića iz Banje Luke vjerojatno radi o zadesnoj smrt, što ne prihvaćaju roditelji, koji smatraju kako je ubijen.

Nekoliko stotina građana Banje Luke okupljalo se već dva dna na skupu “Pravda za Davida”.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer