Published On: Mon, Aug 10th, 2020

NA SINJSKOJ ALCI SVI SU GLEDALI U SANJU MUSIĆ MILANOVIĆ: ZABLISTALA OD GLAVE DO PETE U HIT NIJANSI

Sjajno raspoložena i uvijek besprijekorna stila, Sanja Musić Milanović sve je stavila u sjenu svojom pojavom u Sinju.

Sanja Musić Milanović inače je docentica na Katedri za medicinsku statistiku, epidemiologiju i medicinsku informatiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Epidemiologinja inače nerijetko pažnju plijeni svojim nepogrešivim stilom, a svi se sjećaju njezine haljine boje pudera koju je nosila na inauguraciji početkom ove godine.

Predsjednik i njegova supruga upoznali su se još 1991. godine na jednom kućnom dočeku nove godine kod prijatelja, nakon čega su već za nekoliko tjedana i službeno postali par. Vjenčali su se 1994. godine, a danas su sretni roditelji dvojice sinova Ante Jakova Milanovića i Marka Milanovića.

Ona je, baš kao i na inauguraciji svog supruga, bila u centru pozornosti, posebice zbog modnog odabira. Za ovu posebnu prigodu odjenula je midi haljinu upečatljive ljubičaste boje koju je dala šivati po mjeri, obogaćenu detaljima poput gumbića, vrpcom oko struka i neobičnim rukavima.

Sanja njeguje jednostavan, ali profinjen stil te često bira haljine A kroja koje joj odlično stoje. Tako je na inauguraciji nosila Varteksovu puder-ružičastu haljinu sa sličnim asimetričan centralni detalj veže se u struku, a ženstven i diskretan dekolte naglašava liniju vrata.