Published On: Sub, svi 5th, 2012

Na redu je Makedonija – Americi i Britancima nafta a Balkanu islam

Što o pravnoj državi i demokraciji misle u Makedoniju doseljeni albanski trgovci drogom, ljudskim organima, svježim ženskim mesom i oružjem, najboloje dokazuju današnje slike iz Skoplja. Naime, Albanci su se pobunili protiv uhićenja dvadesetak albanskih vehabija koji su osumnjičeni za brutolno ubijanje četiri nenaoružana makedonska mladića i jednog srednjovječnog svjedoka.

 

Tvrde: “Proces je montiran”. Nitko od prosvjednika nije se založio za osudu uhićenih vehabija zbog posjedovanja oružja (možda su njime mislili mijesiti bureke) niti zbog pripadnosti vehabizmu iz kojeg se legu najogavniji terorsti.

Pri uhićenju je pronađena velika količina oružja i eksplozivnih naprava tako da nije ni čudo što Albanci protestiraju jer ipak im je oslabljena oružana moć.

O kavim albanskim demokratima je riječ najviše govore brade i islamističke zastave ukrašene mačevima i dzihadskim porukama.

Ništa bolje poruke nisu ni na majicama albanskih islamista koje poručuju „Islam will dominate the world“. U ostalom slike govore više od riječi:

Na slikama je više nego očito kako islamski teroristi diljem svijeta liče jedni drugima kao testis testisu. Iste su im i namjere i metode. Jedino što Makedonci nemaju isti način samooborane koji uspješno primjenjuje Izrael i zato je opstojnost Makedonije i Makedonaca više nego upitna.

Ako kršćanska populacija na Balkanu ne nauči iz izraelske lekcije hoće onda iz armenske ili srednjobosanske. Isti scenarij u svakom trenutku je moguć od Karlovca do Turske. Uskoro, sa islamskim centrom u Rijeci islamistička šapa pmjerit će se još više na zapad. Za sada su Slovenci izdržali prve napade i zabranom gradnje islamskog centra u Ljubljani zabranili su u stvari farmu za uzgoj islamista. Nisu Slovenci uzalud bili uvijek na korak ispred ostalih u bivšoj YU.

Učite ako ne želite na svojoj koži osjetiti svu toleranciju zelenog fašizma.

Crovata /