Published On: Uto, lis. 31st, 2017

NA PREPORUKU LIJEČNIKA “HRVATSKA NOĆ” U FRANKFURTU OSTALA BEZ NAJVEĆE ZVIJEZDE Oliver morao otkazati nastup

Svih ovih godina koncert u Frankfurtu bio je svojevrsni tradicionalni nastup Olivera Dragojevića. Popularni pjevač i ove je godine imao najbolju namjeru pjevati obožavateljima u okviru Hrvatske noći te je čak i obznanio kako se veseli skorašnjem koncertu u Fraport Areni.

Ipak, svoj želji unatoč, Oliver je morao otkazati nastup u Njemačkoj. Razlozi su, naravno, očiti i medicinske su prirode, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, kako doznaju od Gorana Franića iz Oliverovog pratećeg benda Delfini, Dragojeviću liječnik nije preporučio letenje, samim time i putovanje, zbog visinske razlike.

Popularni je pjevač nastupio na svakoj od osam održanih Hrvatskih noći. U Frankfurtu će se i ovaj put okupiti na tisuće iseljenih Hrvata, a nastupit će Prljavo kazališteVigor i MagazinMate BulićTiho OrlićJoleMiroslav Škoro, te prvi put i bend Pravila igre. U Frankfurtu živi velik broj Hrvata, no ove godine stiže preko 40 autobusa s našim iseljenicima iz cijele Njemačke, ali i brojni gosti iz ostatka Europe, Australije, Amerike i Kanade.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer