Published On: Sub, lip 18th, 2022

NA LIJEP NAČIN POČELA PREDIZBORNA KAMPANJA U MULTIETNIČKOJ BIH : Na križevima u Bihaću osvanuli natpisi “Allah is one”

Prelijepa poruka dolazi nam iz starohrvatskog grada Bihaća. Na simbolima kršćanstva, križevima, tako predivno i  ekumenski se stopila poruka iz Islama. “Allah is One”.

I dok mnoge zemlje u Europi muku muče s nacionalizmima, mladi Bišćani, svojim grafitima svjedoče svoju toleranciju, multietničku povijest i svoju multireligioznost.

Zašto bi doista bile korištene neke druge površine za pisanje religijskih grafita kada se , primjerice islamske parole mogu pisati na kršćanskim površinama?

Nije li to divno? Ta sublimacija? Taj početak suživota kršćana i muslimana na koji nas pozivaju Plenkovići i  njegovi ći ći ći ministri? I poruka Bihaća svijetu da je svijet jedan, i da je jedan Bog.

Bihać je doista jedinstven grad.

U doba prodora dobrih i dragih  Osmanlijskih koljača, kršćanstvo je u kraljevskom gradu Bihaću branilo se do zadnjeg trena al na način da ni i kad su vidjeli da Turci ne žele odustati pozvali su se na ono Isusovo, “Ako te udari po jednom obrazu okreni mu i drugi”.

Tako je to s Isusom. Isusova ideologija tjera te na povlaćenje. Muhamedova je modernija bolja, brža, bolje jaše i jako se efektno širi. Oni osvajaju gradove.

 Tako su Hrvati pri srednjovjekovnom padu BIhaća napustili svoj grad, bez iti jedne ljudske žrtve. Dakle nije bilo krvi i nabijanja na kolac porobljenih i zatečenih stanovnika. Niti silovanja žena. To lažu neprijatelji naše Bosne.

A Turcima su Hrvat potom ostavili naputke kako upravljati gradom, gdje se plaćaju režije i kako s komunalijama. Doslovce kao u Zagrebu kad je Možemo preuzeo city.

U čast njihovu Turci tada nisu srušili crkvu Svetog Ante nego su joj samo promijenili zvonik u minaret. I proglasili je džamijom- A preostalim katolicima kazali da mogu slobodno i dalje koristitti prostore crkve. Kao i do sada. Samo se moraju izuti. I postati muslimani.

I sad tako mnogi muslimani svetkuju Svetog Antu u toj crkvi, samo što se mole na muslimanskom obredu. Što sve skupa daje dodatan šlagvort priči o multietničnosti ovog grada. Ali  i ukupnoj priči naše divne zemljice.

I dosta u gradu je Hrvata i Srba ostalo jako malo, no na svakom pedlju Bihaća možete osjetiti taj dah multietničnosti. Posebno ako ste turist iz Hrvatske ili Srbije, onda ćete često čuti rečenicu: “Mi volim prave Srbe i Hrvate, mi samo ne volimo ove naše četnike i ustaše u BIh, samo njih 50% u BIH,  a ne volite ih ni vi”.

Bihać je poseban i zbog sljedećeg:

Taj grad 1995 oslobodila je vojska Franje Tuđmana, i to nakon  paničnnog poziva Dudakovića Tuđmanu ali i samog Izetbegovića.

Ovo je prvi put u povijesti čovječanstva da žrtva agresije na neku zemlju (Izetbegović) poziva svog agresora (Tuđmana) da mu zemlju  oslobodi od agresije drugog agresora (Miloševića/Ratka Mladića) i žrtva dok to čini, kako tada tako i kasnije i dalje tvrdi da je  s tim drugim agresorom (Miloševićem), ovaj prvi agresor (Tuđman) cijelo vrijeme  u koaliciji.

Bila bi fora i da je Alija pozvao Miloševića da s vojskom oslobodi okupirana područja BIH pod Tuđmanovom kontrolom. Ali tih područja nije bilo. Pa ga nije zvao. Al bez obzira što ih nije bilo Haag je rekao da jeste.

No kako smo već kod ove teme došli smo i do prijepisa tog povijesnog razgovora Alije i Tuđmana kada Alija moli Agresora da mu oslobodi zemlju od agresije: 

Alija: Alo agresor

Tuđman: Reci žrtvo

Alija:Hitno mi je

Tuđman: Reci

Alija: Šta si ti kontao koliko još misliš  sa Slobom ove šeme neke podjela BIH ovo ono

Tuđman: Zar je to bitno. To će se ionako pisati kako treće sile odrede. Mogu se ja pravdati sto godina ako mediji napakuju napakovali su. Ispada da smo se sve dogovorili a on mi potom pobio 12.000 ljudi u Hrvatskoj.

Alija:: Slušaj Agresor, kakav si da mi odradiš jednu uslugicu

Tuđman: Može

Alija: Molio bih te da mi oslobodiš zemlju od agresije.

Tuđman: Ja sam agresor bolan, kako da ja oslobađam tvoju zemlju od agresije. Zbunit ćemo ti narod. Što ćeš onda.

Alija: Ništa se ti ne sekiraj. Lako ćemo to mi kasnije medijski. Napisat ćemo da je ABIH sve to sama. Molio bih te da pošalješ svoje elitne postrojbe u Bihać, neka izgine koliko treba Hrvata da izgine al moraš mi ga deblokirati. Dudaković, onaj debil a vjerojatno i ratni zločinac, on pojma nema što radi.

Tuđman: Ako će Fikret preuzeti obnovu grada može. Samo makni te džihadiste iz Bihaća. Moji to rješe za čas.

Alija: I molim te može li i Jajce?

Tuđman: Može. To će HVO riješiti.

Alija: I kad budu te akcije išle uzmi nekoliko srpskih općina u plijen. To ću kasnije mijenjati za koridor do Goražda i zadebljanje pojasa oko Sarajeva.

Tuđman: Može

Alija: Još nešto, kad to sve oslobodiš, doći ćeš nam u Sarajevo da provjerimo neke dokumente.

Tuđman: Kakve dokumente?

Alija:  Spremamo tužbu protiv tebe u Haagu, da si agresor na BIH, pa moramo utvrditi neke dokumente.

Tuđman: Može. Al daj prvo da pošaljem neke Hrvate da izginu za Bošnjake pa nas onda tužite. Jel ti to  ok?

Alija: Sve pet. Nego još nešto jel mi moš zajamčiti da dokumenti SDA o formiranju Handžar divizije u Hrvatskoj 1991 neće završiti na Haaškom sudu.

Tuđman: Neće eto.

Alija: I spalite te arhive o mudžahedinima, imamo mi tu u Sarajevu po jedna primjerak, da se ne bi to duplalo i šta ja znam.

Tuđman: Može.

Alija:Ok , i pozdravi mi mojih 500.000 Bošnjaka u Dalmaciji Agresoru. Nadam se da su dobro.

Tuđman: Hoću, aj sad bježi dosadan si imam pametnijeg posla.

Alija: Čuli ti i pametniji posao. što to radiš?

Tuđman: Pa spašavam ti državu debilu džihadistički.

Alija:: Ti misliš da je to meni uvreda kad me zovneš džihadistom?

Tuđman: Jest, ko i meni kad me zovu hrvatskim nacionalistom. Nego što si se zadao ti sad toliko oko oslobađanja tih bošnjačkih područja i zemalja kad evo pet godina nisi mrdnuo, samo po večerama hodaš. Slab si mi ti džihadist.

Alija: Ma jebu me zbog Srebrenice. Digla se amo raja. Napadaju da sam ih izdao pa evo mijenjam politiku iz politike defanzive i žrtve u politiku oslobađanja.

Tuđman: Dobro. Nego kako ćeš živjeti s činjenicom da ćeš sutra imati na papiru sljedeću činjenicu: Da je 90% oslobođenog BH prostora pod kontrolom Bošnjaka, dakle ne onaj vaš famozni “Prostor džihada” koji nikad nije ni pao, nego teritorije koje su oslobođene, kako ćeš bolan da ti djeca uče da su većinu tog prostora oslobodili Hrvati.

Alija: Pa lijepo, izbrisat ćemo Hrvate iz Ustava. I onda ih više nitko neće niti spominjati. A djeca će misliti da je to Čudo otpora oslobodilo.-

Tuđman: Kako ćeš to izbrisati Hrvate iz Ustava, pa osigurana su im sva prava zaštite i kroz Washington a sutra ako bog da i kroz novi mirovni sporazum za BIH.

Alija: Priča se da će biti neki OHR. Supervizor.

Tuđman: Da i što s njim? To će biti Zapadnjačka organizacija. Oni neće dati da se potire Hrvate.

Alija: Oni će biti moje sredsrvo potiranja Hrvata. Znaš onu izreku “zemlja je onog čija su djeca”?

Tuđman: Znam

Alija: E i pa Zapad je onog čije su banke. A banke na Zapadu su Saudijske. Od saudijskih kredita Zapad živi. I što je njima BiH? Što god poželim uradit će pa i poništiti međunarodno pravo u BIH. I Hrvate. I Srbe.

Tuđman: Briješ bogami.

Alija: Svoj ti posao…

tu. tu.. prekinut poziv.

Nakon što je Tuđman oslobodio Bihać Dudaković je s vojskom krenuo prema Kladuši. Tamo je pobijeno oko 4000 Bošnjaka u međusobnom ratu. Nikada niti za jedan zločin nitko odgovarao nije na Haaškom sudištu. Stvar je potpuno  amnestirana.

Procjenjuje se da je više Bošnjaka poginulo u međusobnom sukobu u Krajini nego što ih je poginulo od HVO-a u jednogodišnjem ratu 1993. Na SDA TV kućama rat SDA protiv Bošnjaka Kladuše se uopće ne spominje i stvar je potpuno gurnuta u pomirbu i zaborav. Dakle SDA zna kako se radi pomirba i zaborav rata. TO je morala raditi i prema Hrvatima već nakon Washingtona. Umjesto toga na čelo FTV-a postavili su simpatizera Al Qaede, koji ne prestaje s medijskim progonom Hrvata.

Ako će se promatrati HVO u odnosu na Babinu vojsku onda je HVO stostruko bošnjačkija vojska od Fikretove. Jer of Fikretove Bošnjaci  nisu imali nikakvu pomoć  a HVO ima itekakve zasluge za BOšnjake u  1992, 1994, 1995. Osim toga HVO je pobio manje Bošnjaka od Fikretove vojske u odnosu na ukupan broj cijevi .

Stoga se postavlja pitanje : Zašto SDA zaboravlja Fikreta a ne zaboravlja Bobana?

Multikulturalni karakter u BIH ogleda se i u primjeru da je šefica žena SDA najavila je da su sljedeći izbori za nju džihad svih džihada, nakon čega nitko iz OHR-a nije niti reagirao. A i ne treba. Jer radi se  o slobodi izražavanja i multikulturalnosti BIH. Jednako tako nitko se neće ljutiti ako Srbi kažu da su sljedeći izbori za njih krsna slava svih slava  a Hrvati kažu da su sljedeći izbori za njih križarski pohod svih pohoda. Ili križni put. Vole oni koristiti frazu križni put.

Pitali smo Slavu Kukića , nastavnika marksizma iz Srednjoškolskog centra Edvard Kardelj u Posušju da nam prokmentira ovaj simpatični ekumenski događaj s križevima. 

Evo što nam je rekao:  Križevi se kidaju, a ne šaraju. To nisu grafiteri nego idioti.

Zajebajemo se ovo za Kukića, narafski. Bježi njegova uvaženost od te teme. Baš k’o đavo od krsta.

Nego, na stranu ova gore sva ironija, nego  što mislite čemu ova predizborna akcija ureda  OHR-a, CIK-a i bosanske podružnice Al Qaede u BIhaću? Nije li ovo poruka protjeranim Srbima i Hrvatima Bihaća da im ne padne slučajno doći fizički na izbore u taj grad? Je li se to SDA prepala da Zagreb i HDZBIH skupa s Crkvom u Hrvata  spremaju masovan nagovor Hrvata BiH na dolazak na izbore pa se tako rano krenulo zastrašivati ih?

I nije li ovo razlog da upravo zbog ovakvih zastrašivanja masovno dođu?

guest
53 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Samo raspad i svako sebi.

🇵🇾👍🇵🇾
🇵🇾👍🇵🇾
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Mi Hrvati-po,tur,ice želimo da napravimo svoju paradržavu iako nas je samo 7% u BiH i uskoro ćemo postati etnička manjina, sreća pa imamo svoga Komšića da nas malo obuzda!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  🇵🇾👍🇵🇾
1 mjesec prije

Talibančiću tj islamisto providan si ,a usput i g.l.u.p.
Lažno predstavljanje kao i tvoj jaran komšić .
Ta iste ste pameti IQ ravan 0 .

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Muka njima konvertirati, od otomana do danas.

RTV Herceg-Donbas
RTV Herceg-Donbas
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Starohrvatski grad Bihać? Ja mislio da Bihać postoji još od prije 1991…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  RTV Herceg-Donbas
1 mjesec prije

Po broju izdanih domovnica, reklo bi se hrvatski. Ovo je dovoljan pokazatelj, sam za sebe, za jednu zakonitu reviziju domovnica i putovnica u RH. Pokvićanje je prevršilo svaku mjeru razuma, viza je zakon.

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  RTV Herceg-Donbas
1 mjesec prije

Postoji Bihać puno prije dolaska vas Turaka i nikada nije bio dio Bosne prije nego ste ga okupirali vi Turci. Sljedeći put ga neće opsjedati Srbi.

🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
1 mjesec prije

Koliko je tzv hrvatske bila mađarska 👏👏😂

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
1 mjesec prije

Hrvatska jeste bila pod ugarskim kraljevima, ali se i tada točno znalo što pripada Hrvatskoj, a što Mađarskoj. Bihać je pripadao Hrvatskoj kao i cijela današnja “ljuta” Krajina. Možda ne znaš? Bosna je također, kao i Hrvatska, bila pod ugarskim kraljevima sve do kralja Tvrtka.

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  RTV Herceg-Donbas
1 mjesec prije

Bišće !

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

A što bi se raspadali,,,zbog ovog što napisa pop..

UNA🇭🇷
UNA🇭🇷
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

I naravno zdrobiti i uništiti čergarsko,islamističko leglo,oni tj. baliye u budučnosti ne smiju ostati na toj našoj svetoj hrvatskoj zemlji!

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  UNA🇭🇷
1 mjesec prije

Ti kao žitelj nisi bio ni u jajima pod imenom Rvat,bio si kmet mađarski ili KONJUSAR

🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
Šta ti kažeš na ovo?  UNA🇭🇷
1 mjesec prije

Bi li kite malo ?

Faraon Murat
Faraon Murat
1 mjesec prije

Tolerancija je kod mošnje glavna vrlina nagradio ih dragi
Allah.Svi jedva čekamo da dođe ta građanska pa da svi
zajedno sa Sejdom predsjednikom postanemo evropska
sila.

RTV Herceg-Donbas
RTV Herceg-Donbas
Šta ti kažeš na ovo?  Faraon Murat
1 mjesec prije

Inšallah. Mislim da ćemo uspjeti u procesu desrbizacije Schkutoristan-a.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  RTV Herceg-Donbas
1 mjesec prije

Ko i do sada. Pardon, bit će sve teže i teže, jazuk.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Tako oni promovišu građansku državu .
Ovo im je predizborni slogan.
Tko ih ne zna skupo bi ih platio .

Mujguri 93.
Mujguri 93.
1 mjesec prije

Dobro sad, šta ćemo? Njihova Armija RBiH je odbranila Bihać od agresije, neka rade šta hoće, nama Hrvatima je bolje da pazimo na svoj Mostar koji svakako preuzimaju muslimani.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
1 mjesec prije

Opet ti lopove što se lažno predstavljaš,b.a.l.i.j.s.ka.posla ništa drugo .
Jedino to vam je i preostalo islamisto.

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
1 mjesec prije

Turčine, kvačice si stavio, ali te slabo ide hrvatski jezik.

Blanka
Blanka
1 mjesec prije

Predizborne finte homogenizacije odm’a na 140%…
Partizansko groblje, Bihacko groblje, what’s next?? 🙂 Pored jamljanja, izazivanje dogovorenih predizbornih “kriza” zarad nacionalne homogenizacije, i izborne prevare je jedino sto ovim klepto elitama ide od ruke.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
1 mjesec prije

Stvar osobne procjene. Držim da nijedan od ta dva sknavljenja, nije vezan za izbore i nekakve izborne prevare. Događaji su rezultat trenutnoga stanja u bih, neviđene nemoći postojeće vlasti da im se suprostavi, vakta bagre.. što će pokazati i buduće istrage.

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Delijo, obrazac je isti zadnjih 6 izbornih ci(r(kl)usa. To nije osobna procjena nego vec uhodani pattern elita pred izbore, malo krize, malo skrnavljenja groblja, malo ovog, malo onog da bi zbili “svoje redove” jer nemaju nikakve rezultate u aktualnim mandatima. A ovce k’o ovce, nabij ih u tor, tad najbolje bleje.
Prpguglaj dinamiku napada na groblja pomocu Google, sve ti bude jasno. Naravno, ako znas sta trazis vidis odm’a I ostale gadosti koje se recikliraju pred svake izbore.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
1 mjesec prije

Vidim muslimani su se baš specijalizirali za groblja, zadnje im je bilo ono sa partizanskim a sad se usavršavaju opet sa križevima. Valjda im hadisi to nalažu i objava.

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Da, zanimljivo da se te pi*darije rade u izbornoj godini. Nakon izbora rusiteljima ni traga ni glasa. Nakon izbora krece jamljanje, a tu ne treba talasat previse, krece braCtvo I jedinstvo u jamljanju

Bošnjački odgovor
Bošnjački odgovor
1 mjesec prije

Jel ovo kredom ili je flomasterom?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bošnjački odgovor
1 mjesec prije

Skrnavljenje je na svaki način isto kao i ono što ste uradili na partizanskom groblju. Specijalizirali ste skidanje zastava hrvatskog naroda skrnavljenje katoličkih grobalja, nema postali ste majstori zanata i onda za svoja zlodjela optužite Hrvate. Kad vas se nahvata samo se ušutite i usmrdite.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

opet urednik sam sa sobom priča,golemo.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
1 mjesec prije

Proplakati će svi narodi kad spoznaju koga su razapeli..sa Svetinja se ne ismijava, neće proći nekažnjeno ma o komu se radilo.

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
1 mjesec prije

ISA a.s nije razapet,,pa ti vidi sta prijetis i kome prijetis,,,

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Đikan
1 mjesec prije

ne prijetim osobno ja ..nego je to univerzalna pravda da se Svetinja čuva a ne ismijava ..ako si iole bistar razumjeti ćeš..u suprotnom kmee

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
1 mjesec prije

Hoćeš reč da svetinja dvije betonske grede napravljene na brdu sa kojeg je gadjan i srušen most..beton donesen na ledjima magaraca..pa ko je tu svetac a ko magarac

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  Đikan
1 mjesec prije

Jednostavno.
On je svetac a ti magarac!

Bosnjak
Bosnjak
1 mjesec prije

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-opet-obmanuo-javnost-putinovi-mediji-potvrdili-da-bih-podrzava-sankcije-rusiji/220618045

“Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno”, rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike. 

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Kakav bijedan tekst ikakab nivo novinarstva?!
Savrseno oslikava duhovno stanje kamenjara i frustraciju koja raste eksponencijalno iz dana u dan.
Pa kako te Kratki ne mrzi gubiti vrijeme na ovakve stvari?

more1965
more1965
1 mjesec prije

Po.tu.ricka multiHeticnost 101

Nisam kriv
Nisam kriv
1 mjesec prije

Sve poznato sve znam ali kako nastavnik marksizma posta profesor i još je pa akademik pa . . Jebbem vas ,sveučilište, hns, crkvetinu, branitelje . .

Lukša
Lukša
1 mjesec prije

Ovo oni poručuju što čeka kršcane i sve nemuslimane u građanskoj.

A ja smiješna naroda Bože ti sačuvaj
A ja smiješna naroda Bože ti sačuvaj
Šta ti kažeš na ovo?  Lukša
1 mjesec prije

Eto čeka ih šaranje kredom po ogradi. Ja jeb.ene ugrozbe u pm hrvat to nemere izdržati. Još nije poznato kako su turski zulum izdržali.

Mujguri 93.
Mujguri 93.
1 mjesec prije

Slijedeći put Bihać neće opsjedati Srbi. Opsjedali su ga Turci, opsjedali su ga Srbi. Slijedeći put će ga opsjedati i osloboditi Hrvati. Bihać je stari hrvatski grad, a jedno vrijeme i glavni grad. To mi Hrvati nikada, ali baš nikada ne smijemo zaboraviti.

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
1 mjesec prije

Hrvatski se reče BIŠĆE !

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Izraz “Bihać” je smrdljivi okupatorski turcizam !

Bog Bosna Bošnjaci
Bog Bosna Bošnjaci
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
1 mjesec prije

Tebe paranoje meščini opsjedaju

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Bog Bosna Bošnjaci
1 mjesec prije

allah Bosna Bošnjaki aloo ,udarilo te ☀️⛅

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

pa šta tu loše piše ,,bog je jedan,,

Cakarevi doci
Cakarevi doci
1 mjesec prije

Bolan ta groblja i krizeci nisu vazni vazno je samo partizansko groblje

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Cakarevi doci
1 mjesec prije

ja bola i ta ti vrijedi zlata

Last edited 1 mjesec prije by Bruce Lee 🐉🐲
Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Cakarevi doci
1 mjesec prije

Polovina u njemu je cetnika

🇵🇾👍🇵🇾
🇵🇾👍🇵🇾
1 mjesec prije

Pot,ur,ad nezahvalna izdajnička.

StjepanTomašević🇭🇷
StjepanTomašević🇭🇷
1 mjesec prije

Eto vam konjušari pa vi spašavajte islamističke čergare od srpskog noža i odmah da se nadovežem,yebavao vam allah mamare i svu maloljetnu kop.ilad što vam je taj lažni prorok iznimno volio i yebavao nekada u pustinji!

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  StjepanTomašević🇭🇷
1 mjesec prije

Kud si navro djikane ko vl,,ah u džehenem,sacekaj što je nastalo na genocidu nestane u genocidu

🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
🏳️‍🌈hrhb🏳️‍🌈
1 mjesec prije

Ovoliko gluparija i lupanja pisanja zbog migrantskog šaranja po zidu. Čovjek se potpisao još,Yaser, sa Y lipo. Koji bošnjak se tako zove ? 😂
Ne, nećete ovo sa partizanskim grobljem porediti.