Published On: Sri, lis 10th, 2018

Na Facebooku izbrisana stranica koja je potaknula prosvjed protiv Sejde Bajramovića u Mostaru

Glas Hrvata pokušava se ponovno ugasiti, ovoga puta brisanjem Facebook stranice “R.I.P. Democracy BiH”, ali ovaj mirni dostojanstveni događaj nije otkazan.

Veliki broj Hrvata iz svih dijelova Bosne i Hercegovine najavio je svoj dolazak i sudjelovanje na predviđenom mirnom prosvjedu, stoji u obavijesti neformalne organizacije “Hrvatska mladost”.

Internetska stranica koja je skrenula pozornost na stvarno stanje u Bosni i Hercegovini “R.I.P. Democracy BiH” izbrisana je.

Nakon što je među Hrvatima dobila veliku popularnost, očito da su neki ponovno pokušali ušutjeti glas Hrvata.

Svi koji smatraju da je izborom Komšića za hrvatskog člana Predsjedništvaponižen hrvatski narod, neka dođu podržati mirnu i dostojanstvenu prosvjednu šetnju. Hrvatice i Hrvati, vrijeme je da se reagira na opetovano gaženje demokracije u vidu preglasavanja Hrvata i izbora za hrvatskog člana Predsjedništva osobe koja je izabrana bošnjačkim glasovima, ističe se u obavijesti.

Osim Facebook stranice, ugašen je event u kojem se pozivaju svi zainteresiranida sudjeluju na prosvjedu.

 

Naime, “Hrvatska mladost” organizira prosvjednu šetnju u Mostaru, u mirnoj i dostojnoj povorci da se iskaže sućut demokraciji u BiH.

U četvrtak, 11. listopada u 18:00 sati u Mostaru povorkom od Sveučilišta u Mostaru do Ureda Hrvatskog člana Predsjedništva BH i polaganjem svijeća iskazat će se nezadovoljstvo.

Pozivamo vas sve da dođete i zapalite svijeću, da pozovete što više ljudi, posebno što više mladih kako bi ovim dostojanstvenim postupkom pokazali što mislimo o ovakvom načinu izbora hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Neka plamen svijeća koje budu gorjele pokažu da demokracija u BiH ne postoji, ali neka još snažnije pokaže da smo još tu i da nećemo prihvatiti rušenje političke volje hrvatskog narodastoji na kraju obavijesti ove neformalne organizacije.

Ističe se kako je vrlo važno da ode “dostojanstvena poruka iz Mostara u svijet o preglasavanju Hrvata!”

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare