Subota, 15 lipnja, 2024

NA BAUŠTELU AVIONOM: Wizzair otvara Zračnoj luci Mostar put prema Europi

Must Read

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić održao je danas u Gradskoj upravi Mostara sastanak na kojem su bili nazočni Enver Bijedić, federalni ministar prometa i komunikacija, Denis Lasić, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, Andrija Krešić, direktor Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanske županije i Ivica Raspudić, u ime Ministarstva prometa i veza Hercegovačko-neretvanske županije.

Sastanak je organiziran s ciljem kvalitetne pripreme za predstojeći razgovor s predstavnicima niskotarifne zrakoplovne kompanije Wizzair, a koja ozbiljno razmatra ulazak na BiH tržište uvođenjem nove zračne veze dva puta tjedno s nekoliko europskih odredišta. Jedna od zračnih luka za koje je Wizzair iskazao interes je i Zračna luka Mostar.

Svi sudionici današnjeg sastanka su se složili kako treba podržati projekt ulaska Wizzara na bh tržište i novo otvaranje Zračne luke Mostar prema Europi, a što ima značaj ne samo za Mostar i ove županiju već i susjedne županije.

U tom svijetlu donesen je zaključak da se prije sastanka s predstavnicima Wizzaira, koji se zakazan u prvoj polovini idućeg mjeseca. Obave razgovori s ministarstvima turizma na federalnoj i županijskoj razini.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je svim na dolasku na sastanak te potpori dolasku Wizzaira i novom povezivanja mostarske zračne luke, a koja u posljednje vrijeme bilježi vrlo pozitivne rezultate.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO osniva misiju koja će pomoći i osposobljavati Ukrajinu

Ministri obrane NATO-a sastat će se danas u Bruxellesu na drugom danu razgovora o formaliziranju potpore transatlantskog saveza Ukrajini. Zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -