Published On: Čet, lis 18th, 2018

Na autocesti poginuo splitski huligan: Sumnjaju da je izbačen iz automobila

Stradali Firić jedan je od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali kaos u Beogradu na utakmici Crvene Zvezde i Partizana, a prije nekoliko godina završio je u zatvoru…

Prema neslužbenim informacijama, u utorak na autocesti A3 pokraj Ivanić-Grada, Ante Firić (27) pokušao je pretrčati cestu. U tom trenutku na njega su naletjela tri automobila, javlja 24sata.

Vozač (58) Hyundaija vozio je u smjeru zapada te je na 58. kilometru naletio na muškarca. Zatim je pješaka udario Citroen C5 kojeg je vozio muškarac (31), a nakon što ga je udario, vozač je naletio na stupić te sletio s ceste i prevrnuo se na krov. Pješaka je zatim udarila Opela Corsa koji je vozila žena (37).

Od siline udarca, na mjestu je preminuo.

No, sumnja se kako je Firić možda izbačen iz automobila. Moguće je da su mu onemogućili kretanje te ga ostavili u tamnoj odjeći, prethodno prateći slab promet na autocesti kako bi bili uvjereni da će u izvjesno vrijeme ipak naići neka od vozila. Poginuo je na djelu autoceste gdje nema kuća ni odmorišta, a taj dio autoceste se niti ne snima.

Stradali Firić jedan je od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali kaos u Beogradu na utakmici Crvene Zvezde i Partizana, a prije nekoliko godina završio je u zatvoru jer je s bratom pretukao jednog vlasnika restorana na Hvaru. Da pravi nered u Beogradu s ostalim huliganima, angažirala ga je jedna skupina navijača Partizana.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare