Published On: Ned, ožu 6th, 2022

N1 , NOVA TV i HRT NISU SAMI: I okupatorski RTL smatra Hrvate idiotima

Naši čitatelji su pametni. Nema potrebe za komentarom ove fotografije.

Molimo Indexove čitatelje neka se posavjetuju kod prijatelja o čemu se ovdje radi. Ili neka potraže pomoć kod svog najbližeg lječnika ili ljekarnika.

Ako se pak okuraže,  nek pročitaju sljedeću knjigu:

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
38 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Izmetbegović

Ja bih zamijenio bar prva dva mjesta..

Citat

Rat u Ukrajini je sukob Amerike i Rusije, preko leđa naivnih Ukrajinaca, a kolaternalnu štetu trpi EU. Tražio se okidač za rat i taj okidač je povučen 2014. godine, kada je Amerika priznala ukrajinske pučiste kao legalnu vlast nauštrb volje 50 posto stanovništva Ukrajine koji su proruski raspoloženi.Evropi je to jasno, pokušala je ispraviti stvar Minskim sporazumom, ali uzalud, jer ujka Sam ima korist od ovog sukoba i neće dozvoliti da tako brzo prestane – urušava se evropska ekonomija, Rusija iscrpljuje sankcijama, “NATO zaštitarska agencija” ujka Sama je traženija nego ikad…Opet se vraćamo na okidač – ignorisanje volje 50 posto stanovništva. Svakome će nakon Ukrajine biti jasno do kakvog haosa to može dovesti. I onda to preslikamo na državnu zajednicu Republike Srpske, Brčko distrikta, pet muslimanskih, tri hrvatska i dva mješovita kantona… 50 posto muslimana protiv 50 posto kršćana…To je sukob u kojem 50 posto stanovništva (muslimana) žele vladati nad cijelom državom (u kojoj živi 50 posto kršćana), žele nastaviti birati Hrvatima političke predstavnike, pronaći modus da to isto rade Srbima, ovih dana Hrvatima i Srbima žele nametati proslave nekih ratnih muslimanskih praznika, Republici Srpskoj osporavaju proslavu 9. januara, gradnju hidroelektrana… dok u isto vrijeme Srbi i Hrvati nemaju ambiciju miješati u ono što muslimani slave, biraju, grade, rade na njihovih 23 posto…Još ako dodamo da je Hrvatska dio zapadne alijanse koja po nalogu SAD lomi Rusiju, da Vučić i dalje dobro balansira i dobiće neke ustupke od Zapada… ostaje jadni Mujo koji nikome nije bitan, vrištao je mjesecima i prizivao “rat, rat, rat”… čak ni NATO ga neće, jer da hoće ugurao bi ga nasilu kao Crnu Goru… A možda i hoće kada pristane na Izborni zakon što od Muje traže njegove gazde.

Man from Nasau

Kratko jasno respect

Kiklop

Potpisujem sve.Komentar je prava istina .

Loš đak

Zar je želja za normalnom državom,želja za dominacijom? Zamisli da u Hrvatskoj neka stranka traži autonomiju za neku oblast sa javnom željom da se pripoji Mađarskoj,Srbiji ili Italiji kad im se ukaže prilika.Vi ste ovdje takve izabrali za partnere,I time pokazujete svoje dugoročne želje.Da su nam isti ciljevi vrlo brzo bi se o svemu mogli dogovoriti.Dan nezavisnosti nije neki muslimanski praznik,nego obilježavanje kad smo zajedno izglasali samostalnost.Neuporedivo sa 9.1.jer je taj dan odlučeno da se silom I zločinima stvori RS,a ne referendumom.

Anonimac

BiH nije muslimanska zemlja, niti je jednonacionalna.
Sve sto je vase muslimansko u BiH vi ogradite zicom.
Knjigu u ruke drago dijete.

Loš đak

Jesmo li to mi nešto pisebni što nismo jednonacionalni? Ima država koje imaju sto puta više od nas I nacija,religija,jezika,stanovništva,pa se nisu ogradile žicom.I Karadžić je zagovarao tzv. humano preseljenje,ali po njegovoj želji.

Supersrbo

Nemozes ti njima njihov naci mozak promjeniti Njihova deviza je da Srbi imaju Srbiju a Hrvati Hrvatsku pa je valjda logično da njima pripadne BIH.I to žele postići nacizmom.Negacijom druga dva naroda I pretvaranje u njima prihvatljiv.Mi smo svi trebali prvo pristati biti Bosanci aoni bi vremenom to pretvorili u bosnjastvo.Ali su se predali da ulaskom u EU ne bude kasno za Bošnjaka.Pa su to odmah dali u promet.

Anonimac

Ne razumijem da se slavi pocetak zla,koje nas je snaslo.Mislim da treba slavit dan kad je zlo prestalo odnosno potpisivanje dejtonskog sporazuma.


Loš đak

Sve su republike imale pravo na referendum.Već su otišle;Slovenija,Hrvatska I Makedonija.Zašto bi samostalna BiH bila prijetnja nekome? Nije ova država bila u sastavu Srbije,pa da se Srbi s pravom pobune.Tada su bili vojno najjači,I htjeli da bude po njihovom ili rat,I znamo kako bi.

never baklava

Mene strah što ćemo mi graDŽani ako nam oduzmu i ovih 17%?!

Izmetbegović

Skupite se u podrum žute zgrade gdje ste i nastali😆

Diplomat-nesudjeni

Zamisli drzavu da zabrani 20% svojih gradjana pravo na maternji jezik…i koristi fasisticki pozdrav iz 40tih godina

Loš đak

Nikome nije zabranjen maternji jezik,samo u RS-u ima zabrana na naziv,oni odlučuju kako da imenujemo svoj jezik.

Anonimac

Vas jezik ne postoji, postoji samo Srpsko-hrvatski ili Hrvatsko- srpski. Vi pricate bas tim nasim krscanskim jezikom, pa bili ste ili Srbi ili Hrvati.

Loš đak

I vi ste pohrvaćeni I posrbljeni Bošnjani,pa vam niko ne brani da se izjašnjavate kako hoćete.Vjera je privatna stvar,mi naciju nismo promijenili.Prestaje li biti nijemac ako prihvati budizam?

Thomson

2014 Ruski jezik je zabranjen u Ukrajini ali pozdrav Slava Ukrajini nije

1 year ago zadnji put uredio Thomson
Heronja

Dzaba se trudis budali niti prilazi ni sa lijeve ni sa desne strane ni na ovom shupackom prorusko srpskom portalu Kazem ti dzaba se trudis Kupi pusku i suti

Hvo..zauvjek.

NAJVEĆI PROBLEM JE ŠTO TI NERAZUMIJEŠ ŠTO JE NORMALNA DRŽAVA S VIŠE ETNIČKI CIJELINA ILI TI REGIJA DA RAZUMIJEŠ,TI MISLIŠ DA JE USA,BELGIJA,LUKEMBURG,ŠVICARSKA ITD.NENORMALNE DRŽAVE JER SVA VLAST NIJE NA CENTRALNOM NIVOU,ZA VAS JE SAMO CENTRALIZOVANA GRAĐANSKA JEDINI MODEL NA KOJI 2 DR.NARODA NEĆE NIKAD PRISTATI TE SAMIM TIM MI SMO ZA VAS SECIONISTI,NACINALISTI FAŠISTI ITD SVAKI ONAJ TKO NEMISLI KAO VI SARAJSTANCI SU ZA VAS NEPRIJATELJI IUDAJNICI,MA GLUPI STE.

Povratnik

Moli Boga da Bosna i Hercegovina opstane u protivnom će planovi SANU-a biti ralizovani,a onda ni Zagreb više nije siguran,a kamo li tamo neka pripizdina iz Hercegovine. Vidi šta bi sa Posavine zbog vaše lude politike s Franjom na čelu.

Anonimac

Neka vas po-turadi sto dalje od nas.
Gledajte vi u svoju majcicu Anadoliju i da se tamo sto prije, ako uspijete, prebacite. Drugog izbora vam nema.

Lukas

Ne radi se o redoslijedu, nego o tome da u 100% ima 143%.

MateMo

Dobro primjećeno, i šta im ovo znači

Anonimac

Ja nebi jer si ti Krmak

Supersrbo

Prvo je odgovorna Ukraina,pa onda Rusija i Amerika koji su je brate gurnuli u propast.A oni sami čini se profitiraju sa tim.Nije tajna da Američki dolar ode gore vrtoglavo ali isto tako nije tajna da Rusija sve radi preko američkog dolara i depoziti su im u dolarima.Znaci propasti ne mogu samo da menjaju valutu.A vi glupsoni mislite da oni imaju štetu.Imaju mali ljudi.Falice im nutela i kreditna kartica i nista drugo.Bogatasi će biti još bogatiji.Rusija svoje depozite strane drže u Kini.Nafta i gas teče.A njihove glavne dvije kompanije Lukoil i Gasprom nisu dobile sankcije kako to.Pametnom dosta.

Anonimac

ti si vidim za ruse ko i čović , otišli ste vi u PM hebali vam rusi majku škutorsku mahnitovine jedne vazda najebana , đe vas bog sa nama sastavi treba vam majku majčinu jebat

legitimni uzepe politiĆar

Za agresiju na Ukrajinu nije kriva Rusija. Rusija ima potpuno pravo da okupira bilo koju suverenu drzavu koja joj se ne svidja. Kriv je zli zapad koji nam ne dozvoljava da u BiH ponovo stvorimo takozvanu hb bez muslimana i dzamija.
Uzepeovska logika.🤣

Anonimac

Multietnićari vi ste čudo.
Zasto ste protiv građanskog Mostara ???

Šaćir soros

Nemere fadsista biti gradjanin

Loš đak

Zašto vi 1996.g. niste bili,nego su napadani oni koji su za jedinstvan Mostar?

Poskok - kultni slobodarski portal u ex-Yu!

Soroševci moji lijepi 🙂 – konačno smo uspjeli 😎 – Poskok je postao kultni slobodarski portal 😎 i najbolji portal na ex-Yu prostorima 😎 !!!

Marko

Naivni i glupi rusofili s poskoka..ili pak niste naivni nego na ruskoj platnoj listi..

Poskok - kultni slobodarski portal u ex-Yu!

Osuunećeni 🙁 – Bošnje imaju oko 600 NGO pa Ti nama sad reci – tko je strani plaćenik i anglosaksosko/germansko plaćeničko smmeće 🙁

Anonimac

u lazi su dugi postotci

Željana

Prema ovome Srbi su bili u pravu kad su osnivali svoje SAO države.

Anonimac

ima priko 140 % . Je li im svaka vijest ovako istinita ?

Supersrbo

Pa po ovome Ukrainci ne vladaju svojom zemljom.Jer ako ništa nisu krivi nego svu krivicu preuzimaju Ameri onda su budale.U svakom slučaju Ukrainci su sve mogli riješiti mirno.Jer prvo Rusija je sila protiv koje je glupo ratovati.A sad vidimo da nemaju ništa.Gdje im je oružje neka se prvo tu zapitaju,ko je pojeo pare od vojnog budžeta.Pa valjda ovi sto su ih vodili.Nekazem tu je i Janukovic prije njih nije ovo odskora.Ne mozes 3 dan traziti oružje covjece.Ratumio bi da je to bilo nakon 30 dana žestokih okršaja ali 3 dan raTa.Saljite nam oružje.Sto ste ga zapocinjali.Svu krivicu za rat je kod Ukrainskih nesposobni vlasti,svako pametan bi sačuvao narod od stradanja ovo ispade gore nego u Siriji.Asad ako ništa drugo ne štedi pare na oružje.

Supersrbo

Današnje stanje na frontu u Ukraini.