Published On: Sri, tra. 25th, 2018

MUK U BANJALUCI Majka i sin sahranjeni u bijelim kovčezima, otac u suzama: Za par sati izgubio obitelj

Nekoliko stotina ljudi prisustvovalo je danas sahrani majke Darije (39) i njenog sina jedinca P.S. (10) čija je tragična sudbina potresla Banjaluku i regiju.

Majka i sin sahranjeni su na Gradskom groblju u banjalučkom naselju Vrbanja. Povorka duga gotovo pola kilometra pratila je bijele kovčege sa sinom i majkom na viječni počinak, piše Srpskainfo.

– Sada su na nekom boljem mjestu, punom ljubavi – komentirali su mnogi.

Neopisiva tuga, šok i nevjerica jedine su riječi kojima se mogu opisati osjećanja prisutnih.

Zaglušujući muk prisutnih članova obitelji, prijatelja, radnih kolega i jecaji oca Slaviše S. koji je za nekoliko sati ostao bez desetogodišnjeg sina i svoje ljubavi sa kojom je dijelio dobro i zlo praćeni su opelom pet svećenika.

Na sahrani ni svećenik nije mogao govoriti ali je rekao “Hristos voskrese” pojasnivši da je to naša nada, naš cilj jer je Hristos ustao iz mrtvih.

– Teško je svima a najteže obitelji, srce se cijepa od bola – rekao je jedan od svećenika.

 

Slaviši se obratio riječima da prava ljubav tek treba biti izgrađena u carstvu nebeskom.

– Naša Darija je 12 godina bila pedagog i za svakog je imala lijepu riječ. Nije bilo dana da nije spominjala svoga sina. Draga Darija još dugo ćemo čuti korake u našoj školi i da Bog da snage tvom suprugu i članovima obitelji. Pavle je bio tvoj život. Izborila si jednu od najtežih bitaka u životu i nama si dala zadatak da budemo jaki. Dragi naš razigrani dječače, čuvaj svoju majku jer ona tebe sigurno hoće – navele su u oproštajnom pismu radne kolege.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer