Published On: Ned, srp 7th, 2019

Mučna vijesti iz Zagreba: u Klaićevu je doveden dvogodišnjak s prijelomima i ožiljcima od čikova

U zagrebačku Kliniku za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici doveden je dvogodišnji dječak, navodno s višestrukim prijelomima i ožiljcima od gašenja čikova po cijelom tijelu, doznaju Večernji i 24 sata.

U bolnici su potvrdili da je dječak od nepune tri godine, rođen u listopadu 2016., u subotnjim jutarnjim satima, u pratnji susjede, zaprimljen na hitni prijam sa sumnjom na fizičko zlostavljanje.

OBAVIJESTILI SU POLICIJU

Ravnatelj Klaićeve, prof. dr. Goran Roić potvrdio je da su iz bolnice odmah obavijestili policiju te da će se daljnjom obradom utvrđivati kako su nastale brojne ozljede i ožiljci na dječakovu tijelu.

Dijete je u bolnicu u subotu ujutro dovela susjeda kojoj se za pomoć navodno obratila 19-godišnjakinja koja dječaka čuva već nekoliko mjeseci, dok mama navodno radi izvan Zagreba kao sezonski radnik.

DJEČAK JE NEUHRANJEN I PRESTRAŠEN

U bolnici, pišu 24 sata, ustanovili da dječak ima svježi prijelom desne nadlaktične kosti, stare prijelome obje podlaktice, brojna nagnječenja i hematome, te da po cijelom tijelu ima ožiljke za koje se sumnja da u nastali gašenjem opušaka na koži.

Dijete je zaprimljeno prestrašeno i slabije uhranjen te će do daljnjega će biti hospitalizirano, rekao je ravnatelj Roić, prenosi Večernji.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare