Published On: Thu, Jun 6th, 2019

Mračne tajne Miloševićevih: Bili su bolesni ljudi

Ovo je u emisiji “A šta vi mislite” ispričao Miroslav Todorović, nekada dobar prijatelj Slobodana Miloševića.

“Ja sam u to vrijeme radio u radničkom sveučilištu Đuro Salaj. I jednog dana me zove Sloba, on je u to vrijeme bio u kabinetu kod Branka Pešića. ‘Ajde Todoroviću, vidi što ćemo s ovom mojom Mirom”, rekao mi je Milošević. I ja nađem načina i primimo je.”

U istoj emisiji Todorović  je dodao: “Otac Moma Marković nije priznao Miru Marković kao vlastitu kćer i ona je, prema Todorovićevim pričama, zbog toga vukla komplekse oko svog porijekla. Njena majka Vera Milošević je Miru rodila na fronti, a navodno je stradala u logoru Jajinci. Ako pitate u Požarevcu, reći će vam da su nju izvukli iz logora i da su je ubili komunisti. Mirina sudbina je jako teška kao i Slobina.”

O samom Miloševiću govorio je ovako: “Slobi su se ubili i otac i majka. Išao sam na sahranu majke Stanislave, profesorice u Požarevcu. Miloševićev otac je završio bogoslovni fakultet. Radio je kao svećenik i kada se u jednom trenutku htio oženiti Stanislavu, vladika nije dopustio jer je ona bila komunistkinja. On je zbog toga skinuo halju i jedno vrijeme bio je profesor ruskog. Sloba i ja smo bili dobri prijatelji, ali sam govorio da i on i Mira bolesni ljudi i da Srbija s njima neće imati sreće.”

Todorovićeve riječi treba uzimati s dozom opreza zato što je prije nekog vremena objavio knjigu Hohštapler o Josipu Brozu Titu gdje je naveo brojne, u najmanju ruku, kontroverzne detalje.

Jugoslavijom je vladao lažni Tito, pravi je išao u razred s Hitlerom, poginuo u Rusiji, a lažnog Tita su čuvali masoni, boljševici i Vatikan.