Published On: Ned, stu 5th, 2017

Može li dugo skrivana hercegovska tajna mršavljenja postati svjetski hit?

Pogledajte stare crno bijele fotografije svojih roditelja. Koliki postotak na njima je pretilih ljudi a na kolikima se vidi atleska mišićava građa? Koja je bila tajna njihovog života? Je li moguće da su liniju čuvali tako što su gladovali? Ili je po srijedi nešto drugo?  Jesu li svi radili teške fizičke poslove? Baš svi? Ova knjiga pisana je upravo na način da čovjeku koji danas boluje od pretilosti vrati želju za drugačijim načinom prehrane i stila života od onog kojeg vodi danas. Tajna je zapravo u nama. U našem načinu poimanja hrane.

Prenosimo pismo od autora:

Poštovani/e FB i ini prijatelji/ce iz BiH, zadovoljstvo mi je objaviti da je nakon velikog interesa izašlo iz tiska novo izdanje knjige „Tajna mršavljenja“ za BiH tržište.

Za one koji ne znaju, evo o čemu se radi:

Pročitajte ovu knjigu od riječi do riječi. Dokučit ćete jednu od najčuvanijih tajni, a i najveće otkriće uzroka i lijeka za poremećaj pretilosti.

Korupcija u medicinskoj zajednici rezultirala je beskrupuloznim farmaceutskim iskorištavanjem ranjivosti od prekomjerne tjelesne težine.

Drsko skupi lijekovi i opasni kirurški zahvati su više nego skandalozni. Uzroci i lijek za pretilost su poznati već šezdeset godina, ali ova je informacija bila skrivena od očiju javnosti.

Kad je razotkrivena, diskreditirana je od onih koji imaju financijske interese u potiskivanju tog znanja.

Metoda liječenja pretilosti bez skupih lijekova i operacija na apsolutno jeftin i siguran način također se diskreditira.

Ova knjiga može predstavljati veliki problem za industriju dijeta, industriju lijekova i prehrambenu industriju jer oni zajedno rade na tome da svijetu onemoguće izlječenje poremećaja pretilosti.

Vrlo je važno što ova knjiga ne ukazuje samo na probleme nego vam daje i apsolutno sigurno i jednostavno rješenje problema.

 

Knjigu možete naručiti na: tajnamrsavljenja@gmail.com

Cijena knjige je 120,00 kn (30 KM) + poštarina (cca 20,00 kn)

Za prvih 100 kupaca cijena s poštarinom je 100,00 kn (25 KM).

 

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x