Published On: Sri, svi 22nd, 2019

MOŽE KOD MARINE I PULJIĆA NE MOŽE KOD PAVKOVIĆA: Zašto na Večernjakov pečat nije pozvan “Hrvatski član predsjedništva” drug Komšić?

HDZ-ova Marina Pendeš učinila je veliku čast  Željku Komšiću kada je postrojila hrvatske vojnike pred njim i pružila potpetice na čizmama.

Tim činom jedna od najutjecajnijih osoba u HDZ-u priznala je legalitet i legitimitet Željka Komšića, civilnog zapovjednika Oružanih snaga BIH.

Je li zbog tog kažnjena u stranci? Ne. Dapače, uz funkciju ministrice nagrađena je dodatnom funkcijom u Domu naroda. Brat sestri 10.000KM mjesečno mjesečnih primanja.

Nagradom Pendešovoj Čović i HDZ potvrdili su da nemaju problem s činjenicom da vrh stranke postrojava hrvatsku komponentu pred Komšićem.

Narod hrvatski nikad joj to neće zaboraviti. Ni HDZ-u.

Vinko Puljić, prvi katolik među jednakima učinio je veliku čast  Željku Komšiću, kada mu je na adresu hrvatskog člana predsjedništva, poslao pismo s molbom, da dođe na uskršnji domjenak,  i time taj najveći katolički blagdan, on agnostik, ili ateist, učini veličanstvenijim. Potom je Vinko uzeo uskršnje jaje i tucnuo se s Komšićem.

Tim činom Vinko je dobio svog ambasadora u Vatikanu a Komšić katolički legitimitet. Vinko je prodao narod za agreman. Što ne govori toliko o Vinku i agremanu, koliko o narodu. Samo jadan narod možeš tako poniziti. Jer znaš da ti taj narod neće ništa.

Adil Osmanović učinio je veliku čast kada je došao na Sabor HDZ-a kazavši da su SDA i HDZ bratske stranke te da se nada da će se 30 godišnja suradnja i dalje nastaviti. Tim činom HDZ je oprostio SDA-u što mu je nametnuo predsjednika. A Trusine i Dusine postale su tek dio 30 godišnje suradnje. Tko tada nije shvatio neće nikada.

Stoga nije jasno zašto  se Večernji list još inati. Jozo pusti. Ne vodi njihove ratove.

 

Jer znaš, Jozo, hrvatski narod je stoka.  Smatra nas stokom Marina. Smatra nas stokom Vinko. Smatra nas budalama Adil.

Poručili su nam “Šuti stoko!”. I mi šutimo.

Nema potrebe Džo. Ohani. Nek oni vode svoje ratove. I zovi Komšića. Baš te briga. Imaš svoj ćeif.

Poskok.info