Published On: Uto, stu 14th, 2017

MOŽE I S PODA Pogledajte kako reper iz New Yorka tamani ćevape i burek – istovremeno

Mrtvoj utrci između ‘Ferhatovića’, ‘Hodžića’ ili ‘Želje’ za titulu najboljih sarajevskih ćevapa u bosanskoj prijestolnici ne nazire se kraj, ali zato znamo gdje i kako jesti najbolje sarajevske ćevape u New Yorku

Konsenzus oko najboljih sarajevskih ćevapa teško je postići, jer ipak je to stvar osobnog ukusa mnogobrojnih ‘znalaca’. Pronaći najbolje u New Yorku nešto je lakše, mada su kriteriji pomalo dvojbeni.

O načinu konzumacije moglo bi se također raspravljati, ili smo možda više očekivali od bivšeg kuhara koji je kuhaču zamijenio mikrofonom u kojeg nerijetko saspe i jestive rap rime.

Pa ako pitate Action Bronsona, repera albanskih korijena, najbolji ćevapi u New Yorku jedu se za lijepog vremena ispred čevabdžinice ‘Sarajevo’ na 34. Aveniji. Ćevabdžinica je malo izvan glavnih gradskih pravaca, pa se lako pronađe mjesta za automobil s čije haube možete uživati u ćevapima.

Iako ih serviraju u lepinji, ili kako Action Bronson kaže ‘kruhu zavičaja’, preporuča ih jesti s ajvarom i burekom od sira. Čak i s poda, ako nije odležao duže od 10 sekundi.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x