Published On: Pon, sij. 22nd, 2018

Mostarska (ne)kultura na nivou: Uriniranje ispred zgrada usred bijela dana

Naša čitateljica ostala je zgrožena kada je vidjela mlađi muškarac urinira ispred ulaza u zgradu u Mostaru.   ”U razdoblju između 12:00-13:00 sati na povratku iz trgovine prema stanu ostala sam zatečena prizorom koji me čekao ispred zgrade.

Naime, dolazeći kroz prolaz s Avenije pred zgradu sam vidjela mlađeg muškarca 30-ak godina kako mokri točno ispred ulaza u zgradu, potpuno okrenut prema prilazu zgradi. Vidjevši prizor, sam vrisnula i pobjegla. Postoji li u ovoj državi ikakav zakon da se takvi ljudi počnu kažnjavati?

I da li uopće nadležne institucije interveniraju na ovakve prijave”, šokirana je naša čitateljica. Kaže kako je iznenađena postupkom ovog mladića.   Podsjetimo, Bljesak.info pisao je o sličnom slučaju koji je mučio stanare jedne stambene zgrade u Mostaru, a koji su se žalili na osobu koja urinira u liftu. ”Ne razumijem kulturu i odgoj osobe koja je u stanju mokriti na ulazu u zgradu u ulici gdje u 10 metara ima 7 kafića, i gdje niti jedan zaposlenik ne bi zabranio otići na wc”, rekla je tada naša čitateljica.

No tu priča nije stala. Domišljati stanar mostarske zgrade Vranica, pronašao je rješenje za problem nesnošljivog smrada i uriniranja u liftu. Naime, netko zasad nepoznat, proteklih nekoliko mjeseci lift ove zgrade koristi za obavljanje nužde, nasreću, zasad samo one ”male”, te je jedan od stanara, kako i priliči, u lift postavio wc školjku.

(bljesak.info)

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer