Published On: Pon, srp 15th, 2019

Mostar: Započinje besplatni sportski kamp za osnovnoškolce

Kamp za djecu uzrasta ispod 14 godina započet će u srijedu, 17. srpnja, s početkom u 19.30 sati, na ragbi terenu u mostarskom naselju Raštani.

Napokon ono što smo svi čekali. Ragbi klub Herceg pokreće ljetni kamp ragbija za uzraste do 14 godina. Pozivamo sve…

Posted by Ragbi klub Herceg on Friday, July 12, 2019

Kamp će voditi licencirani treneri RK Herceg, a biti će koncipiran za uvježbavanje osnovnih motoričkih vježbi i poticanje sportskih aktivnosti kod djece. Održavat će se svake srijede od 19.30 sati.

Cilj ovakvog događaja je, navode organizatori, poticanje djece za bavljenje sportom.

Foto: PR / Teren ragbi kluba Herceg

”Kamp nema komercijalnu svrhu, već mu je za cilj poticanje zdravih sportskih navika djece, a koje su danas ograničene smanjenim brojem travnatih površina u gradu. Teren u Raštanima, sa novim travnjakom, nudi uvjete za razvoj djece kroz sport i relaksaciju u izvangradskom ambijentu”, tvrde organizatori iz ragbi kluba Herceg.

Pored kampa za djecu do 14 godina, održati će se i opća sportska akademija za djecu uzrasta do 8 godina gdje će učiti osnovne vježbe motorike, pravilnih sportskih pokreta i navika kroz vježbe i igru u ovom prirodnom okruženju.

Roditelji su, tvrde, također dobrodošli upoznati se ovim konceptom aktivnosti na otvorenom kroz igru i moto ”sport kao što je nekada bio”, priopćeno je.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare