Published On: Sri, stu 27th, 2019

Mostar: Zajednica žena HDZ-a BiH donirala pet infuzijskih pumpi Klinici za ginekologiju

Izaslanstvo Zajednice žena HDZ-a BiH “Kraljica Katarina Kosača” uručilo je pet infuzijskih pumpi, ukupne vrijednosti 17.480 maraka, Klinici za ginekologiju i porodništvo Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Sredstva su prikupljena na tradicionalnoj, donatorskoj večeri koja se održana u listopadu, a na kojoj se okupilo 700 članica te stranačke organizacije, priopćeno je iz SKB-a Mostar.

“Svaka donacija je vrijedna, ali kad je riječ o donacijama koje su upućene obitelji, one zauzimaju posebno mjesto. Danas smo donijeli pet infuzijskih pumpi, a za koji dan očekujemo isporuku i šest dekubitus madraca. Nadam se da će naše rodilje, naše majke, naše žene na ovoj klinici imati skrb kakvu i zaslužuju”, kazala je tom prigodom predsjednica Zajednice žena Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar Zdenka Leženić.

Predstojnica Klinike za ginekologiju i porodništvo prof. dr. sc. Vajdana Tomić zahvalila je svima koji su sudjelovali u ovoj akciji.

“Ovo će za nas biti dragocjena donacija. Kupljene infuzijske pumpe olakšat će rad djelatnicima Klinike i poboljšati kvalitetu skrbi za pacijentice. Infuzijske pumpe su potrebne za pravilno intravensko davanje lijeka trudnicama i rodiljama u različitim, rizičnim i patološkim stanjima”, dodala je Tomić.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare