Published On: Čet, kol 2nd, 2018
#3rd |

MOSTAR: Vuković s Pandžom i Milošem razgovarao o strategiji daljnje poslovne suradnje VTK i Aluminija

Novoimenovani član Predsjedništva Vanjskotrgovinske komore BiH dr. Vjekoslav Vuković posjetio je danas Aluminij Mostar, gdje su mu domaćinima bili v.d. direktora Društva Dražen Pandža i predsjednik Nadzornoga odbora Društva Dalibor Miloš, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Vuković je, na službeni poziv Aluminijeve Uprave, došao u radni posjet kako bi, uz službeno upoznavanje, zajednički utvrdili strategiju daljnje poslovne suradnje.

Napominjemo kako je VTK BiH bila od značajne pomoći u Aluminijevu nastojanju za suspendiranjem carine na uvoz nelegiranoga aluminija koja je onemogućavala gospodarski razvoj i izvozni iskorak BiH, te kako stalna razmjena informacija i zajedničko djelovanje ove komore s velikih gospodarskim subjektima u BiH u konačnici uvijek vodi osjetnoj koristi državnoj ekonomiji i dodatnomu priljevu novčanih sredstava u državni proračun.

Aluminij Mostar je, kao uvjerljivo najveći pojedinačni izvoznik u BiH, itekako zanimljiv tijelu koje je najčešće prvom adresom u komunikaciji stranih poslovnih subjekata s vlastima i gospodarstvenicima unutar BiH, ali i cijenjenim savjetodavnim tijelom za brojna državna ministarstva, kada je riječ o gospodarskim pitanjima./HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x