Published On: Ned, svi 9th, 2021

MOSTAR: “Ultrasi” upali na stadion nakon neodlučenog rezultata s Veležom

Više desetaka navijača Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara upalo je u subotu navečer na stadion nakon neodlučenog rezultata protiv gradskog rivala Veleža što je značajno smanjilo izglede ovoga kluba da se plasira u Europu.

Dok su treneri držali konferenciju za novinare po završetku susreta, navijačka skupina Ultrasi je ušla na stadion pod Bijelim Brijegom kako bi “održala lekciju” igračima. Otvoreno su im poručili kako ne igraju srcem za klub i da su preplaćene zvijezde, prenosi Pogled.ba.

Nakon kraćeg zadržavanja navijači su se udaljili. Policija nije intervenirala iako je veliki broj policijskih ophodnji zbog ranijih izgreda bio uokolo stadiona, te raspoređen u cijelome gradu.

 

Mostarski Zrinjski je u posljednja tri susreta osvojio tek dva boda i nalazi se na petome mjestu, dok samo prve tri momčadi mogu računati da će igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka, odnosno Ligu UEFA. U posljednja četiri prvenstva susreta mostarski Zrinjski ide na noge prvoplasiranome Borcu iz Banja Luke, dočekuju Krupu i Željezničar, a u posljednjem kolu gostuju kod Tuzla Cityja.

Mostarski Zrinjski je redoviti sudionik europskih natjecanja iz BiH posljednjih deset godina./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>