Published On: Uto, stu 10th, 2020

Mostar u šoku, prijatelji kažu kako nije bio u bilo kakvim sukobima

Dvanaest sati nakon ubojstva Marka Make Radića u središtu Mostara, grad je i dalje u stanju šoka. Osim informacije o tome da je ubojica uhićen nekoliko stotina metara od mjesta zločina, ništa drugo nije poznato oko ovoga slučaja.

-Istraga j u tijeku i nemamo nikakve novosti. Očekujemo da ćemo tijekom dana imati nove informacije i dobiti odgovore na neka pitanja koja zanimaju sve nas – rekli su za Pogled.ba sugovornici iz MUP-a HNŽ.

Prijatelji Make Radića s nevjericom pokušavaju shvatiti što se sinoć dogodilo. Govore kako je Radić živio povučenim životom, daleko od očiju javnosti i kako nije bio u bilo kakvim sukobima.

-Nakon što se vratio u Mostar želio je život daleko od očiju javnosti i tako se ponašao. Izbjegavao je sve što ga je moglo dovesti u središte pažnje, želio je miran obiteljski život i nije izlazio izvan tih okvira. Teško je shvatiti i prihvatiti ovo što se dogodilo – govore Radićevi prijatelji za spomenuti portal.

Javnost svakako zanima što je motiv ovog bezumnog čina. Ubojica je u pritvoru i ostaje za vidjeti što će policiji otkriti. Inače, radi se o osobi koja je već osuđivana za ubojstva i jedan je od onih koje je pomilovao bivši predsjednik Federacije BiH Živko Budimir./HMS/