Published On: Pon, ruj 4th, 2017
#3rd | By Desk

Mostar: Troje djece među ozlijeđenima u Bijeloj

Osim Opela (strane registarske oznake) u nesreći je sudjelovao automobil BMW, kombi Mercedes, Škoda, Ford Mondeo.

prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Bijela, na magistralnoj cesti M-17 između Mostara i Jablanice ozlijeđene su najmanje četiri osobe.

Kako smo saznali na mjestu nesreće, među ozlijeđenima je i troje djece koja su se nalazila u vozilu Opel Astra i strani su državljani. Neslužbeno se saznaje da su sve hospitalizirane osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Osim Opela (strane registarske oznake) u nesreći je sudjelovao automobil BMW, kombi Mercedes-Benz, Škoda i Ford Mondeo. Ova nesreća se dogodila nakon što je nekoliko vozila usporilo zbog Golfa koji je izletio s magistrale i ‘nasadio’ se na zaštitnu ogradu.

Na BMW-u (strane registarske oznake), Fordu i Opelu je nastala veća materijalna šteta, a Mercedes-Benz i Škoda su prošli sa manjom materijalnom štetom.

U vrijeme uklanjanja vozila s kolnika, promet je bio obustavljen u potpunosti, te su u oba smjera nastale kilometarske kolone vozila. Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici Policijske uprave Mostar. Promet je na ovom dijelu magistrale normaliziran oko 15.15 sati, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.