Published On: Uto, sij. 16th, 2018

Mostar: Pozlilo mu i preminuo na cesti

U ponedjeljak u večernjim satima u bjelopoljskoj kotlini, sjeverno od Mostara dogodio se smrtni slučaj, za kojeg je ustanovljeno da je riječ o prirodnoj smrti.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije, riječ je o muškarcu R.V. (1954.) kojem je pozlilo dok je hodao ulicom, te je ubrzo nakon toga preminuo. Iako je s preminulim bila još jedna osoba koja je alarmirala osoblje hitne medicinske pomoći, do njihovog dolaska nastupila je smrt, piše bljesak.info.

Ovom informacijom, MUP je demantirao navode o smrti u prometnoj nesreći. Inače, u proteklih 24 sata, službenici policije zabilježili su pet prometnih nesreća, od kojih su dvije bile na području Mostara, te po jedna na područjima Čapljine, Stoca i Jablanice.

Iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je pet prijava (na području Mostara dvije, na području Konjica dvije i na području Čapljine jedna prijava). Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja; na području Konjica dva i na području Čapljine jedan prekršaj.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer