Ragbi klub ”Herceg” iz Mostara uskoro će svoj osmi rođendan proslaviti utakmicom na prvom ragbi terenu u BiH, prenosi Bljesak.info  U subotu nastupom stotinjak djece iz nekoliko ragbi klubova, kao i revijalnom utakmicom mješovitih ekipa, svečano je otvoren prvi ragbi teren na prostoru Bosne i Hercegovine. Ragbi teren kluba ”Herceg”, Šumarak skriveni, nalazi se u […]

" />
Published On: Sub, lis 5th, 2019

Mostar piše povijest bh. ragbija: RK Herceg i službeno otvorio prvi ragbi teren u BiH

Ragbi klub ”Herceg” iz Mostara uskoro će svoj osmi rođendan proslaviti utakmicom na prvom ragbi terenu u BiH, prenosi Bljesak.info 

U subotu nastupom stotinjak djece iz nekoliko ragbi klubova, kao i revijalnom utakmicom mješovitih ekipa, svečano je otvoren prvi ragbi teren na prostoru Bosne i Hercegovine.

Ragbi teren kluba ”Herceg”, Šumarak skriveni, nalazi se u Raštanima i jedini je ragbi teren u BiH kao i jedina zelena javna površina dostupna svim rekreativcima u Mostaru.

Od jako lošeg terena i njegove jako loše infrastrukture napravljen je teren kojemu će se svi diviti. Rekli su, sve to rade za budućnost sporta među mlađim uzrastima i promocije zdravog života među njima.