Published On: Uto, ruj 10th, 2019

Mostar: Migrant iz Maroka pokrao vozača autobusa

Djelatnici MUP HNŽ uhitili su jednog stranog državljanina nakon potkradanja vozača autobusa.

U ponedjeljak oko 12,00 sati, patrola policije je, prilikom obilaska perona autobusne stanice na Trgu Ivana Krndelja, uočila i kontrolirala tri osobe, strane državljane. Isti su migranti i kod jednog od njih djelatnici policije su pronašli veću količinu kovanog novca stranih valuta, kao i vozačku dozvolu na ime N. D.

Tom prilikom patrola policije je uočila otvorena vrata na autobusu “Amigo Company”,  te su nakon operativnih mjera i radnji pronašli vozača istog, a radi se o osobi N.D. (1986). Isti je pregledom autobusa uočio da mu nedostaje vozačka dozvola i više sitnog kovanog novca. te punjač od mobitela.

Iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a, registrirano je šest prijava, od čega na području Mostara i Prozor-Rame po dvije, a Konjica i Neuma po jedna.

Registrirana su dva prekršaja u oblasti javnog reda i mira i to na području Mostara jedan i na području Prozor-Rame jedan.

Zabilježeno je pet prometnih nesreća, od čega na području Mostara i Konjica po dvije te na području Neuma jedna. Jedna osoba je zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare