Published On: Sri, srp 11th, 2018

Moskva gori! Razvijena je najveća hrvatska navijačka zastava

Na kultnom stadionu Lužnjiki u Moskvi oko deset tisuća Hrvata večeras će bodriti reprezentaciju u polufinalu SP-a (20 sati).

Hrvatska reprezentacija bori se za povijest i plasman u finale SP-a.

Ruskom prijestolnicom vladaju navijači Hrvatske i Engleske. Utakmica je jedna od udarnih tema dana u svijetu, a hrvatski navijači na udaru su fotoreportera i kamera svjetskih medija. Fešta u Moskvi je već počela, kvadratići su se sinoć nosili po ulicama, a hrvatski navijači zagrijali su se gledajući polufinale Francuska – Belgija.

Atmosfera je sjajna, bez ikakvih napetosti između navijača, a skupina hrvatskih i engleskih navijača čak je i odigrala nogomet na Crvenom trgu. Za svaki slučaj, ruska policija budno prati sve što se događa.

Pogledajte kako se hrvatski i engleski navijači nadglašavaju na ulicama Moskve.

U Moskvu je stigla još jedna zastava veličine 50m x 12m na kojoj na ruskom piše “Hvala Rusija”. Zastavu su dali sašiti Hrvati koji rade u Moskvi.

Sinoć i jutros iz Zagreba prema Moskvi čarterima je poletjelo više od tisuću navijača Hrvatske. Veliki broj navijača proputovao je s reprezentacijom cijelu rusku turneju.

Englezi su u međuvremenu također okupirali Crveni trg u Moskvi, a atmosfera je i više nego dobra. Zapravo – sjajna. Navijači su nerede zamijenili nogometom i zaigrali između sebe na Crvenom trgu. Među mnogobrojnim navijačima jedan hrvatski je poručio Englezima da požure kupiti kartu za let prema Sankt Petersburgu, gdje Belgija čeka rivala u borbi za treće mjesto.

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare