Published On: Tue, May 14th, 2013

Monstrum iz Požarevca: izređali se svi na mojoj kćerki, pa mogu i ja

Miloš N. (41) iz okoline Požarevca uhićen je zbog sumnje da je silovao kćerku od 14 godina! Kako Kurir saznaje, policija ga sumnjiči da je prije mjesec dana, u obiteljskoj kući u selu u blizini Požarevca, na silu gurnuo djevojčicu na krevet, a potom je prinudio na seks.
Uzalud se opirala
– Rekao joj je: “Kad su svi mogli se izredjamo na tebi, mogu i ja.”Potom joj je skinuo svu odjeću, a zatim se i sam skinuo. Njegova kćerka je plakala, pokušala je da se obrani, ali prestala je da se opire kad joj je Miloš zaprijetio da će je pretući, navodi sugovornik iz istrage.
Silovanje se dogodilo dok je majka djeteta Biljana M. bila u gradu, a mlađa sestra u školi. Biljana je kasnije saznala što se dogodilo, ali nije htjela muža prijaviti policiji, već su se i ona i MN pravile da se ništa nije dogodilo!
Miloš sve priznao
“Majka i kći nisu htjele prijave silovanje policiji, ali se u selu pročulo za događaj! Susjedi, među kojima i Biljanine prijateljice, saznale su da je djevojčica napastvovana, pa su počele prepričavaju među sobom, i to je na kraju došlo i do policije “, kaže izvor Kurira.
Policija je odmah ispitala djevojčicu, njenu majku, oca, kao i susjedi.
“Miloš je priznao što je učinio i detaljno opisao kako je silovao kćer. I djevojčica je, u prisustvu pedagoga iz Centra za socijalni rad, ispričala sve inspektorima. Istog dana silovatelj je uhićen”, priča sugovornik Kurira.
Manijake treba kastrirati
Psiholog Aleksandra Janković vjeruje da postoje samo dva načina da se silovatelji spriječe da ponovo zlostavljaju.
“Njih treba ili kemijski kastrirati, ili ih strpati doživotno u zatvor! Seksualni prijestupnici su u gotovo 100 posto slučajeva povratnici. Psihopata bez suosjećanja i emocija uopće ne možete pričom ili drugim metodama uvjeriti da više ne povređuje druge. Vanjske sankcije, poput doživotne robije ili kemijske kastracije, jedine jamče da silovatelj više nikada nikoga neće povrijediti – kazala je ranije za Kurir Aleksandra Janković.
Majka nije u Srbiji
Biljana M., majka silovane djevojčice, radi u inozemstvu, ali joj djeca žive u selu kod Požarevca.
“Djevojčica će razgovarati is psihologom, koji bi trebalo da joj pomogne da prebrodi ovu traumu”, kaže sugovornik Kurira.