Published On: Thu, Sep 26th, 2013

MONIKA NEĆE IZ HERCEGOVINE: Jučer skalala s vodopada u Veljacima

Monika Belucci i Emir Kusturica su snimajući film Na mliječnom putu postali pravi avanturisti. Snimali su noću, pravili kadrove u jednom klancu, a sada su odigrali scenu u kojoj skaču niz vodopad.

Monika Belucci u novom filmu Emira Kusturice igra djevojku u koju je on zaljubljen. Usred rata njih dvoje pokušavaju sačuvati svoju ljubav i živote pa neprestano bježe. E, upravo takvu jednu scenu snimio je Kusturica s Talijankom.

Kusturica i Monika su snimali u zapadnoj Hercegovini, u selu Veljacima kod Ljubuškog na prelijepim slapovima Koćuša.

Ljepota prirode je ovog puta, bar za njih dvoje, bila u drugom planu, jer su morali skočiti u ledenu vodu. Monika, obučena u jaknu i bijelu haljinu, ali i redatelj, bez problema su skočili s vrha slapa, piše Blic.rs.

Inače, Koćuša je visoka pet metara. Morali su scenu ponoviti dva puta, a za svaki slučaj, na filmskom setu su bili i dubleri pa su i oni snimili istu scenu.
Mještani su bili oduševljeni dolaskom poznate glumice i Kusturice pa su im pripremili mali doček. Za redatelja su čak spremili i uštipke.

Snimanje filma trebalo bi biti završeno do početka prosinca, a planirano je da premijerno biti prikazan u Cannesu u svibnju 2014.