RATNI ZLOČIN POD ZAŠTITOM USA: Mogu li Hrvati blokadom graničnih prijelaza skinuti Murpheyevu oznaku “ne diraj” sa slučaja masovnih egzekucija u Bugojnu?

Kriminalac a ne ambasador Murphey, stavio je oznaku “odloženo do daljnjeg” na optužnicu protiv više osoba iz Bugojna koje su sudjelovale u masovnim likvidacijama Hrvata iz logora Iskra.

Dovoljna je bila njegova osobna posjeta Tužiteljstvu BIH, nonšalantno raspitivanje što je sa Selmom, hoće li biti optužen. Subliminalna poruka je poslana. Želja da se tog čovjeka poštedi. Sasvim dovoljno da “profesionalno BH Tužiteljstvo” zauvijek slučaj Bugojno koji je bio pred realizacijom, zauvijek istrune u prašini BH pravosuđa.

Osmi bošnjački grad potpuno očišćen od nemuslimana. I kao i ostali gradovi, gradovi mučilišta, gradovi logori, potpuno nesankcioniran. U tim gradovima oni danas slave “sjaj čuda otpora”. U Zenici, Travniku, Kaknju, Konjicu, Jablanici, Bugojnu. U mjestima gdje su povratnice časne sestre  ubijali noževima, sa 17 uboda u leđa. Valjda to znači da ih čeka 17 djevica sada na nebu. Ne razumijemo se toliko u džihad.

Ostala je za iseliti još samo Fojnica. Al naći če se kakav Topalović, kakav novi Komšićev stipendist da i tu uradi posao. Jer egzekucije fratara nisu bile dovoljne. Morat će se udariti još jednom ako se želi dobiti halal Fojnica. A i Murphey će dati ruke. Dokazao se lik.

Bugojanski Škorpioni uživaju od tada svakojake pogodnosti.

Jedan si je kupio vikendicu. Drugi uživa u ženama lakog morala i redovno klanja u džamiji. Treći je bio ministar dva puta i oba puta upao je u kriinalne afere.

Sve to Murphey zna.

Zna i koje točno dokaze Tužiteljstvo posjeduje.

Sasvim dovoljne da se dignu optužnice i da Murpheyev jaran, onaj koji mu je platio da konmpromitira US državu, da trguje utjecajem kako bi još jedan džihadistilki jamar ostao na slobodi, više ne bude na slobodi.

Tužiteljstvo u BIH je u posjedu snimka na kojem svjedok detaljno opisuje i ubojice, i mjesto zločina, i način na koji su jedan po jedan ubijani civili sa stadiona Iskra.

O svemu tome upoznata je i US ambasada u Zagrebu, i hrvatske obavještajne službe i Plenković. Pa opet Selmo i jarani neometano ulaze u Hrvatsku jer je Šeks pod ucjenom, jednako kao i Granić i postoji tajni protuhvatski dogovor HDZ-a RH i džihada u BIH o međusobnom nenapadanju.

Što je par desetaka hrvatskih tijela složenih u nepravilnim položajima u par nasumice iskopanih jama u odnosu na njihove karijere?

Osim toga Wikileaks je to objavio za ambasadora, dakle to ne može biti točno jel tako. Kao i sve što je Wikileaks do sada objavio.

Možda je rješenje da Assangea Murphey preda Selmi i Mlaći? Ako ga i ubiju i strpaju u neku od bugojanskih jama, ne može im biti ništa. Ta uživaju imunitet njegove ekselencije.

Eto ta šaka jada nama govori o korupciji, uči nas pomirenju i donosi zakone u kojima kaznenim djelom proglašavaju neslaganje s njima.

Ban Ki Schmidt i subaša Murphey.

Prejadno je na što se hrvatski narod u BIH sveo. No uvijek se svodio na ništicu kad je savijao kičmu pred Zagrebom. Čitaj Bečom.

Neka je vječni pokoj  našoj pobijenoj braći iz Bugojna. Ljudima čiji životi ne vrijede niti dana Selmine karijere. Ljudima kojima Al Qaeda Sarajeva i Al Qaeda iz US ambasade ne daju pravo ni na časni pokop. Makar da se ime ubojice nikada i ne sazna.

 

U dokaznom materijalu , svjedočenju pokajnika koji je pušten i Murpheyu snimljeno je kako su ubijeni bugojanski Hrvati, tko je vozio kamion natovaren leševima, tko je bagerom kopao rov, tko je upozoravao očevice na zavjet šutnje. Stoji i priznanje o krivom navođenju od ranije. Tristotinjak metara od  mjesta na kojem je Tužiteljima US ambasador zabranio da kopaju, istražitelji već prije prekopavali teren. Netko je možda htio krivom informacijom poručiti: “Eto, vidite, nisu ovdje.”

Bugojno je jedno od mjesta u BiH na kojem su Hrvati najviše stradali u proteklom ratu. Prema popisu stanovništva iz 1991., u ovom gradu od ukupno 47 tisuća stanovnika, živjelo je nešto više od 16 tisuća (35 posto) Hrvata. Kraj rata u toj srednjobosanskoj općini dočekalo je samo njih 800. Čak 2550 obiteljskih kuća i stanova Hrvata je opljačkano i devastirano, a oko 1700 kuća je zapaljeno ili srušeno.

Hvala ti Ameriko. Super si nam se odužila. Petar Herceg Tomić danas bi bio jako ponosan na tebe.

Pozvali bismo i US Hrvate da organiziraju prosvjed pred Bijelom Kućom i traže smjenu trenutnog US ambasadora i njegovo kazneno procesuiranje u  SAD-u ili u BIH. Ali nećemo. Nečeg se valjda i sami moraju sjetiti ako vole svoj narod. I morali bi znati: Da , vi gospodo, plaćate ovog monstruma da tu krije ubojice našeg naroda.

Na kraju ovog teksta odgovor na pitanje iz naslova: Da, Hrvati to mogu, ali to neće učiniti. Zašto? Zato što su u kladionicama. Ili na utakmicama. Ili na misama. Hrvati su stoka. Najbjedniji narod Europe. Vjerojatno i svijeta.

I slobodno nas demantirajte da to nije tako. Bit će nam jako drago. Ali vi znate da je to tako.

Vi Hrvati.