Published On: Sub, ožu. 4th, 2017

Mogherini stigla u Sarajevo, sastala se s članovima Predsjedništva BiH

Visoka predstavnica EU za vanjsku politiku i sigurnost te potpredsjednica Europske komisije Federica Mogherini stigla je u Sarajevo.

Članovi Predsjedništva BiH sastali su se danas u Sarajevu s visokom predstavnicom za vanjsku i sigurnosnu politiku EU i potpredsjednicom Europske komisije Federicom Mogherini.

Sastanak Mogherini s kolektivnim šefovima BiH Mladenom Ivanićem, Draganom Čovićem i Bakirom Izetbegovićem prolongiran je za danas zbog nemogućnosti slijetanja zrakoplova na zračnu luku u Sarajevu, piše Klix.ba.

Visoka predstavnica za vanjsku i sigurnosnu politiku EU danas će se sastati i s predsjedateljem  Vijeća ministara BiH Denisom Zvizdićem, ministrom vanjskih poslova BiH Igorom Crnadkom, a sastanku bi trebali nazočiti i ministri financija Vjekoslav Bevanda i Mirko Šarović, kao i predstavnici političkih stranaka u našoj zemlji. Kako je najavljeno, u sjedištu Delegacije EU u Sarajevu razgovarat će i s predsjednikom RS-a Miloradom Dodikom, ali i predsjednikom SDS-a Vukotom Govedaricom.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer