Published On: Pon, ruj 20th, 2021

Mnogi se opraštaju od preminulog para: ‘Prijatelji, neka su vam lake nebeske ceste‘

Dragi prijatelji počivajte u miru Božjem. Uvijek ćete ostati u našim srcima…Lake vam nebeske ceste… Napisali su to sinoć članovo moto kluba Kumovi iz Virovitice koji su se na Facebooku oprostili od supružnika koji su tragično preminuli u subotu u Končanici, prenose 24sata.hr.

–  Prijatelji naši Vitomir i Katarina Bubnjić, neka su vam lake nebeske ceste. Iskrena sućut obitelji i moto klubu. Svi prijatelji, moto klubovi i simpatizeri mogu doći u nedjelju poslije 17 sati u prostorije moto kluba Kumovi na Šištat – piše u objavi Moto kluba Kumovi iz Virovitice.

Od njih su se oprostili i članovi brojnih moto klubova iz Hrvatske.

– Nije pravedno da odu ljudi koji su bili toliko pozitivni, široki im putevi nebeski – stoji u jednoj objavi  među brojnim izrazima sućuti obitelji i prijateljima ovog para.

Dok su se muškarac (49) i njegova supruga (42) vozili iz smjera Donjeg Daruvara prema Velikim Zdencima, na cestu je iskočila srna na koju su naletjeli, nakon čega je vozač prešao u suprotnu traku te su udarili motociklom u prednji dio automobila daruvarskih registracija, kojim je upravljao 72-godišnji muškarac.

Automobil je nakon nesreće izletio u jarak i zabio se u stup električne mreže.

Vozač motocikla pao je na na poklopac motora automobila, dok je putnica s motora pala preko automobila na kolnik.  Oni su na mjestu ostali mrtvi.

Srna na koju su naletjeli odbačena je u jarak te je i ona uginula.

72-godišnji vozač automobila je alkotestiran te je imao 0,24 promila, a zbog zadobivenih ozljeda on i njegova 66-godišnja putnica su prevezeni vozilom hitne medicinske pomoći na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je utvrđeno da su zadobili lakše ozljede te su zadržani na daljnjem liječenju.

0 0 glasovi
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare