MLADOŽENJU PRED KUĆOM PREGAZIO PIJANI POLICAJAC: Izašao je iz auta i zadigao vestu da pokaže značku…

Pijani policajac koji je van dužnosti pregazio mladoženju zamalo je pregazio i petogodipšnje dijete.

“Ni nakon šest dana ničeg se ne sjećam. Znam da sam sa vlastite svadbe stojeći uz rub kuće s nekolicinom uzvanika ispraćao dragog mi gosta”, prisjeća se Bjelovarčanin kojeg je na dan njegove svadbe zamalo ubio pijani policajac.

Slobodan Bukva (36) malo poslije  ponoći otišao je iz društvenog doma s gostom Radom Perićem koji je parkirao preko puta, u dvorištu njegove kuće. Gost je sjedio u svom autu njemačkih registracija, a Slobodan i još nekolicina gostiju, među kojima i njegov stric Radovan stajali uz rub kolnika kada su vidjeli kako prema njima juri Opel Vectra.

Vikao ljudima da se sklone

Radovan je vikao ljudima da se sklone no Slobodan je stigao samo napraviti korak unatrag. Izbjegao je glavni nalet ali ga je auto ipak ugario u nogu, odbacio ga , a on je izgubio svijest. Auto je udario u BMW parkiran u dvorištu. Blizu su stajali i jedna žena i petogodišnje dijete koje je nasreću netko povukao i spasio od udara.

Tada je iz Vectre izašao vozač, Kako piše 24sata, svjedoci kažu da je vozač Vectre zadigao vestu ispod koje je bila za opasačem policijska značka te se krenuo raspravljati sa okupljenima.

Vozio pod utjecajem alkohola

Netko od gostiju mu je strgnuo značku, no daljnji sukob spriječio je dolazak policije. Hitna je onesviještenog mladoženju prevezla u bolnicu. Uz prijelom noge, slomio je i dva rebra. I Perić koji je sjedio u autu ima slomljeno rebro te napuknuće slezene.

Iz PU bjelovarsko – bilogorske su potvrdili da je vozač Vectre policijski službenik, ali su rekli da nije zaposlen na području PU bjelovarsko-bilogorske te da protiv njega podnijeta kaznena prijava, jer je vozio pod utjecajem alkohola. Nisu otkrili koliko.