Published On: Uto, stu 9th, 2021

MLADEŽ HDZ BIH: SDP-ova omladina o antifašizmu i partizanima, a slave šehide i nadaju se krstarećim raketama

Demokratske rasprave o svim društvenim i povijesnim temama su poželjan okvir kako bi svemu iz prošlosti kritički pristupili i pravili društvo tolerantnosti, uvažavanja i civilizacijskih vrijednosti, stoji u priopćenju za javnost Mladeži HDZ BiH.

Ističu kako su “nemalo iznenađeni javnim priopćenjem Foruma mladih SDP-a, kao i mantrama o partizanima, tobožnjem antifašizmu i čemu sve ne”.

-Prvo, da podsjetimo SDP- ovu mladež kako je gradonačelnik Grada Mostara, pokojni Ljubo Bešlić, prije 12 godina stavljao na dnevni red tadašnjeg Gradskog vijeća točku o izmjenama spornih naziva ulica u Gradu Mostaru – zajednički ju je odbila “antifašistička” bošnjačka koalicija SDP-a i SDA i to u dva navrata!, podsjećaju iz Mladeži HDZ BiH

Kažu kako mogu razumjeti da se Forumu mladih SDP BiH ne sviđa “naša politička borba i neodustajanje da Bosna i Hercegovina bude razvijeno i tolerantno društvo njenih konstitutivnih naroda u kojemu se poštuju različitosti i jednaka ustavom zajamčena prava”.

-Možemo razumjeti da im se ne sviđa i naš predsjednik dr. Dragan Čović koji inzistira na poštivanju Ustava BiH i implementaciji svih odluka, domaćih i međunarodnih sudova kako bi napravili stabilan politički sustav kojeg unitaristi i samoprozvani “ljevičari” žele srušiti. Ono što ne možemo shvatiti su javni pamfleti SDP-ove mladeži čiji dužnosnici slave šehide (ne branitelje niti vojnike), a govore o partizanima i multietničnosti?!, stoju u priopćenju Mladeži HDZ BiH.

Ne možemo, dodaje se u priopćenju Mladeži HDZ BiH, razumjeti lekcije o antifašizmu (kojima isto služi kao sredstvo, a ne ideal) dok njihovi dužnosnici pozivaju na otvorene međunacionalne sukobe i zazivaju nabavku krstarećih raketa?!

-Pozivamo Forum mladih SDP-a da konačno krenu baštiniti antifašističke vrijednosti (po mogućnosti i izvan Sarajeva), naprave široku raspravu unutar samih sebe imaju li uopće elemente socijaldemokracije (koja se kao ideološki i svjetonazorski okvir mora poštivati bez obzira na naše drugačije stavove) i naprave otklon od praksi koje uobičavaju njihove stranačke kolege.

I naposljetku, nemojte molimo vas, vi brinuti za predstavljanje Hrvata. To prepustite Hrvaticama i Hrvatima koji žive u Bosni i Hercegovini. Dovoljno ste nam učinili i već tri puta izabrali predstavnika kojeg ste se i sami kasnije odrekli, stoji u priopćenju Mladeži HDZ BiH.

guest
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Mijo
Mijo
23 dana prije

SKOJ digao svoj glasić na zapovjed druga Gage. Prvi glasić u zadnjih 30 godina. Oni koji su trebali dizati svoj glasić do jučer, su danas stasali u partijske kohorte koje će popasti sve na što naiđu u svome toru, baš poput biblijskih skakavaca u Egiptu. Ima li išta gore od komunističke pošasti ogrnute barjakom preko zastave propale države ili LGBTQIRP+ duginih boja?

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Mijo
22 dana prije

Nema, strućni naziv za njiha-premazane sahibije

Šaćir soros
Šaćir soros
23 dana prije

Baliluku nidje kraja nema..sve naopako ko u krmka mu da…zastavu tudjeg zla ogrnu sebo na ledja..ova zastava je zastava je najjaci simbol SH AGRESIJE na Bosnu…ona je cementirala Srbe i Hrvate kao dvije nacije koji su po KRALJEVINI SHS BILI STARI 20 g.Bosnjake ova zastava je negirala…ovu zastavi glupe BOSNJE VOLE a samoproglaseni PORVACENI i POSRBLJENI BOSNJACI mrze…BLENTAVI…

Burek4All
Burek4All
Odgovori   Šaćir soros
23 dana prije

o-su-nećeni, to vam je maksimalni domet, vi ste za lopate i mješalice a ne za pravljenja države

Šaćir soros
Šaćir soros
Odgovori   Burek4All
23 dana prije

Država se ne pravi sa CETALJIMA svetosavskim isil djikanima i ujkama katolickim teroristima koji kazu da je tohrvatstvo i srpstvo…ako jesto to onda se bosna nemoze napraviti sa posrbljenim i PORVACENIm BOSANCIMA

Burek4All
Burek4All
Odgovori   Šaćir soros
23 dana prije

ma da, država se pravi skičanjem sa munara i tekbiranjem a kad vam netko dobar šamar opuca, odmah je “zli ćafiri, zašto nas opet ne branite?” Đavo odnio i islamiste i islam, daleko Vam lijepa azijska kuća.

Dunja
Dunja
Odgovori   Burek4All
22 dana prije

🤣🤣🤣🤣👍

Hvo..zauvjek.
Hvo..zauvjek.
Odgovori   Šaćir soros
23 dana prije

Vi je niste nikad imali a bogami i nećete to zapisi u ahmanet NIKAD,a državu budemo skrojili s vama normalnim, ali malo vas je, tako je bolje bez vas pa budete vidjeli što je država i zakoni demokratski i tolerancija,osvrnize se kako se živi u RS.i fed Hrvatski krajevi za vas mi kao nimačka daleko po svemu u praksi vidi ako lažem kolika je plaća u saraj stanu a koliko u našim krajevima,pa ako vam tako dobro za život zasto se zapošljavate u herceg bos firme privatne muslići o da plaća je i do 2,500 km i više ako si školovan,to vam je babin dao da jedete zlatnim kašikama pa sad kusajte u bijedi i sirotinji,bit ćeze gladni uskoro,neće biti ni kestena..haaaaa

većina
većina
Odgovori   Burek4All
23 dana prije

ali tek dječice pitaj pretke…

Dunja
Dunja
Odgovori   Šaćir soros
22 dana prije

Ta vam je zastava dala veliko M. Njoj hvala što ste danas postali ko neki narod.

kmee
kmee
23 dana prije

Koma su mi ovi koji linafo bastine te ideje a s socijal demokracijom nemaju nikakve veze nego samo licnu korist gledaju, tipicna nacionalisticka bosnjacka stranka s ikebanama koji sluze da zbune naivne.

Burek4All
Burek4All
23 dana prije

mlitavo ko qrac 🙁

Anonimac
Anonimac
23 dana prije

Zar i vamadaju na dar zuti sapun gdje pise revolucija!

Anonimacnogorskeb
Anonimacnogorskeb
23 dana prije

O prekrajanju povijesti u njiha ne trba ni govoriti.Zamisli oni prave film o bosanskom vitezu a htjeli protjerati kršćane sa ovih prostora. Pravite film o turbanima i feređama koje ste ovdje donijeli kao i o zurlama i defovima. Sve izvorno krščansko.

Dunja
Dunja
Odgovori   Anonimacnogorskeb
22 dana prije

Jad i čemer… Kako će to jednog dana naš Papa sve da pomete.

Dunja
Dunja
22 dana prije

Ma totalno su bez kompasa. I srali bi i kakili bi…