Published On: Uto, stu 9th, 2021

MLADEŽ HDZ BIH: SDP-ova omladina o antifašizmu i partizanima, a slave šehide i nadaju se krstarećim raketama

Demokratske rasprave o svim društvenim i povijesnim temama su poželjan okvir kako bi svemu iz prošlosti kritički pristupili i pravili društvo tolerantnosti, uvažavanja i civilizacijskih vrijednosti, stoji u priopćenju za javnost Mladeži HDZ BiH.

Ističu kako su “nemalo iznenađeni javnim priopćenjem Foruma mladih SDP-a, kao i mantrama o partizanima, tobožnjem antifašizmu i čemu sve ne”.

-Prvo, da podsjetimo SDP- ovu mladež kako je gradonačelnik Grada Mostara, pokojni Ljubo Bešlić, prije 12 godina stavljao na dnevni red tadašnjeg Gradskog vijeća točku o izmjenama spornih naziva ulica u Gradu Mostaru – zajednički ju je odbila “antifašistička” bošnjačka koalicija SDP-a i SDA i to u dva navrata!, podsjećaju iz Mladeži HDZ BiH

Kažu kako mogu razumjeti da se Forumu mladih SDP BiH ne sviđa “naša politička borba i neodustajanje da Bosna i Hercegovina bude razvijeno i tolerantno društvo njenih konstitutivnih naroda u kojemu se poštuju različitosti i jednaka ustavom zajamčena prava”.

-Možemo razumjeti da im se ne sviđa i naš predsjednik dr. Dragan Čović koji inzistira na poštivanju Ustava BiH i implementaciji svih odluka, domaćih i međunarodnih sudova kako bi napravili stabilan politički sustav kojeg unitaristi i samoprozvani “ljevičari” žele srušiti. Ono što ne možemo shvatiti su javni pamfleti SDP-ove mladeži čiji dužnosnici slave šehide (ne branitelje niti vojnike), a govore o partizanima i multietničnosti?!, stoju u priopćenju Mladeži HDZ BiH.

Ne možemo, dodaje se u priopćenju Mladeži HDZ BiH, razumjeti lekcije o antifašizmu (kojima isto služi kao sredstvo, a ne ideal) dok njihovi dužnosnici pozivaju na otvorene međunacionalne sukobe i zazivaju nabavku krstarećih raketa?!

-Pozivamo Forum mladih SDP-a da konačno krenu baštiniti antifašističke vrijednosti (po mogućnosti i izvan Sarajeva), naprave široku raspravu unutar samih sebe imaju li uopće elemente socijaldemokracije (koja se kao ideološki i svjetonazorski okvir mora poštivati bez obzira na naše drugačije stavove) i naprave otklon od praksi koje uobičavaju njihove stranačke kolege.

I naposljetku, nemojte molimo vas, vi brinuti za predstavljanje Hrvata. To prepustite Hrvaticama i Hrvatima koji žive u Bosni i Hercegovini. Dovoljno ste nam učinili i već tri puta izabrali predstavnika kojeg ste se i sami kasnije odrekli, stoji u priopćenju Mladeži HDZ BiH.

guest
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Mijo
Mijo
1 godina prije

SKOJ digao svoj glasić na zapovjed druga Gage. Prvi glasić u zadnjih 30 godina. Oni koji su trebali dizati svoj glasić do jučer, su danas stasali u partijske kohorte koje će popasti sve na što naiđu u svome toru, baš poput biblijskih skakavaca u Egiptu. Ima li išta gore od komunističke pošasti ogrnute barjakom preko zastave propale države ili LGBTQIRP+ duginih boja?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mijo
1 godina prije

Nema, strućni naziv za njiha-premazane sahibije

Šaćir soros
Šaćir soros
1 godina prije

Baliluku nidje kraja nema..sve naopako ko u krmka mu da…zastavu tudjeg zla ogrnu sebo na ledja..ova zastava je zastava je najjaci simbol SH AGRESIJE na Bosnu…ona je cementirala Srbe i Hrvate kao dvije nacije koji su po KRALJEVINI SHS BILI STARI 20 g.Bosnjake ova zastava je negirala…ovu zastavi glupe BOSNJE VOLE a samoproglaseni PORVACENI i POSRBLJENI BOSNJACI mrze…BLENTAVI…

Burek4All
Burek4All
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
1 godina prije

o-su-nećeni, to vam je maksimalni domet, vi ste za lopate i mješalice a ne za pravljenja države

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Burek4All
1 godina prije

Država se ne pravi sa CETALJIMA svetosavskim isil djikanima i ujkama katolickim teroristima koji kazu da je tohrvatstvo i srpstvo…ako jesto to onda se bosna nemoze napraviti sa posrbljenim i PORVACENIm BOSANCIMA

Burek4All
Burek4All
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
1 godina prije

ma da, država se pravi skičanjem sa munara i tekbiranjem a kad vam netko dobar šamar opuca, odmah je “zli ćafiri, zašto nas opet ne branite?” Đavo odnio i islamiste i islam, daleko Vam lijepa azijska kuća.

Dunja
Dunja
Šta ti kažeš na ovo?  Burek4All
1 godina prije

🤣🤣🤣🤣👍

Hvo..zauvjek.
Hvo..zauvjek.
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
1 godina prije

Vi je niste nikad imali a bogami i nećete to zapisi u ahmanet NIKAD,a državu budemo skrojili s vama normalnim, ali malo vas je, tako je bolje bez vas pa budete vidjeli što je država i zakoni demokratski i tolerancija,osvrnize se kako se živi u RS.i fed Hrvatski krajevi za vas mi kao nimačka daleko po svemu u praksi vidi ako lažem kolika je plaća u saraj stanu a koliko u našim krajevima,pa ako vam tako dobro za život zasto se zapošljavate u herceg bos firme privatne muslići o da plaća je i do 2,500 km i više ako si školovan,to vam je babin dao da jedete zlatnim kašikama pa sad kusajte u bijedi i sirotinji,bit ćeze gladni uskoro,neće biti ni kestena..haaaaa

većina
većina
Šta ti kažeš na ovo?  Burek4All
1 godina prije

ali tek dječice pitaj pretke…

Dunja
Dunja
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
1 godina prije

Ta vam je zastava dala veliko M. Njoj hvala što ste danas postali ko neki narod.

kmee
kmee
1 godina prije

Koma su mi ovi koji linafo bastine te ideje a s socijal demokracijom nemaju nikakve veze nego samo licnu korist gledaju, tipicna nacionalisticka bosnjacka stranka s ikebanama koji sluze da zbune naivne.

Burek4All
Burek4All
1 godina prije

mlitavo ko qrac 🙁

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Zar i vamadaju na dar zuti sapun gdje pise revolucija!

Anonimacnogorskeb
Anonimacnogorskeb
1 godina prije

O prekrajanju povijesti u njiha ne trba ni govoriti.Zamisli oni prave film o bosanskom vitezu a htjeli protjerati kršćane sa ovih prostora. Pravite film o turbanima i feređama koje ste ovdje donijeli kao i o zurlama i defovima. Sve izvorno krščansko.

Dunja
Dunja
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimacnogorskeb
1 godina prije

Jad i čemer… Kako će to jednog dana naš Papa sve da pomete.

Dunja
Dunja
1 godina prije

Ma totalno su bez kompasa. I srali bi i kakili bi…