Organizacija vjenčanja zna biti stresna, ali mnogo je manje neugodna ako proslavu oko jednog od važnijih dana u životu planirate zajedno s osobom koju smatrate “srodnom dušom”. To znači da se uvažavate bez obzira na razlike, da nema svađa oko sitnica, a jedno od vas uvijek na prvo mjesnto stavlja drugoga i obrnuto. Otprilike. Naravno […]

" />
Published On: Pet, lis 4th, 2019
#3rd | By Desk

Mladenci iz Kiseljaka oduševili pozivnicom za svatove

Organizacija vjenčanja zna biti stresna, ali mnogo je manje neugodna ako proslavu oko jednog od važnijih dana u životu planirate zajedno s osobom koju smatrate “srodnom dušom”. To znači da se uvažavate bez obzira na razlike, da nema svađa oko sitnica, a jedno od vas uvijek na prvo mjesnto stavlja drugoga i obrnuto.

Otprilike. Naravno da do pokoje svađice može doći, ali to ne znači da ste “rivali”. Osim u ovom, šaljivom slučaju koji je završio i na društvnim mrežama.

Mladenci Stefan i Nela uspjeli su, naime, prijeći preko razlike koja bi za mnoge označila i razlog za prekid. Stefan je gorljivi navijač Hajduka, a Nela Dinama, no ljubav je bila jača. No, ono što je privuklo pažnju svakako je njihova originalna pozivnica, piše Slobodna Dalmacija.

Napravljena u obliku ulaznice za derbi Hajduka i Dinama, ne sumnjamo da je mnoge iznenadila. Nela i Stefan vjnčali su se u Lepenici u općini Kiseljak u Bosni i Hercegovini, a njihovom se pozivnicom pohvalio njihov bend.

“Ponosni što smo svirali ovako kreativnim mladencima.

Za svoj najvažniji dan u životu mnogi mladenci brinu se o brojnim stvarima i do najsitnijih detalja. Jedna od njih je svakako i svadbena pozivnica za koju mladenci žele da bude posebna i jedinstvena.

Tako su mladenci Nela i Stefan koji su se vjenčali u Lepenici imali uistinu zanimljivu i orginalnu svadbenu pozivnicu.

Ista je napravljena u obliku ulaznice za nogometnu utakmicu Dinama i Hajduka, budući da je Nela navijačica Dinama, a Stefan splitskih bilih. Čestitke mladencima i sretno im u njihovoj utakmici života!”, piše bend koji je zabavljao uzvanike na ovom vjenčanju “nespojivih” mladenaca, piše Slobodna Dalmacija./HMS/