Published On: Pon, srp. 9th, 2018

Mislili ste da je navijač koji baca kauč kroz prozor vrh?! E, pa pogledajte ženu koja škropi Vatrene…

Ima navijača koji utakmice hrvatske reprezentacije doživljavaju emotivnije, na svojevrsnoj višoj razini navijačkog ludila kojemu bi se u nekim slučajevima slobodno mogao maknuti pridjev “navijačko”

Prizori navijačkog slavlja nakon utakmica ‘vatrenih’ na Svjetskom prvenstvu, a naročito nakon subotnje pobjede nad Rusijom u četvrtfinalu, već se poslovično opisuju frazom “navijačko ludilo”. Dakako, u pozitivnom smislu. Prekomjerna radost, sreća i oduševljenje na svakom koraku nikome se ne mogu zamjeriti.

Naravno, ima i navijača koji utakmice hrvatske reprezentacije doživljavaju emotivnije, na svojevrsnoj višoj razini navijačkog ludila kojemu bi se u nekim slučajevima slobodno mogao maknuti pridjev “navijački”. Vidjeli smo, recimo, navijača koji je pobjedu nakon infarktnog izvođenja kaznenih udaraca i plasmana Hrvatske u polufinale  proslavio bacanjem kauča kroz prozor.

Jako visoko podignuta letvica navijačkog ludila

Facebookom se nezaustavljivo širi i snimka jedne hrvatske navijačice koja je uvelike nadmašila sve dosad viđeno.

Gospođa je, naime, stojeći pred televizorom na početku prijenosa iz Sočija, dok je svirana hrvatska himna i kamera snimala naše igrače, jednog po jednog – od Perišića do Modrića – hitrim pokretima rukom krstila na ekranu! Moramo priznati da je time jako, možda i nedostižno visoko podigla letvicu navijačkog fanatizma.