Published On: Pet, pro 24th, 2021

Misa polnoćka ipak u Širokom Brijeg

Iako je prvotno u župnim obavijestima Franjevačkog samostana i Župe Široki Brijeg za ovaj tjedan navedeno kako ni ove godine neće biti mise polnoćke na Badnjak, došlo je do promjene plana.

“I ove ćemo godine na Badnju večer, 24. prosinca, u Širokom Brijegu u 18:00 sati slaviti svetu misa bdjenja na koju pozivamo obitelji, mlade i djecu. Poslije te svete mise bit će igrokaz uz žive jaslice. Misa bdjenja ili polnoćka bit će i u ponoć”, navodi se u ažuriranim župnim obavijestima na web stranici Franjevačkog samostana i Župe Široki Brijeg.

“Molimo sve vlasnike trgovina i kafića i sve poduzetnike da na Badnju večer prestanu raditi najkasnije u 17:00 sati. Neka te večeri obitelji naše župe budu na okupu za obiteljsku molitvu. Blagdan Kristova rođenja dočekajmo u miru i radosti. Svete mise na Božić, u subotu 25. prosinca, u crkvi Uznesenja BDM u Širokom Brijegu su u 6:30, 8:00 i 10:00 sati dok večernje mise neće biti. Svete mise na filijalama su: Grad u 7:00 sati, Dobrkovići u 9:00, a Čerigaj, Knešpolje, Privalj, Turčinovići i Uzarići u 10:00 sati”, ističu širokobriješki franjevci.

guest
nije obvezno
4 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Република Српска

Свим католицима, браћи по Христу, нека је срећно Бадње вече и рођење Исусово.

Brcak 215

Pavelicu,Budaku,Franceticu a bogami i Gotovini?😂😂

Brcak 215

Svim Katolicima -Bosancima cija je jedina i samo jedina domovina lijrpa nasa zelim Sretan i Bericetan Bozic!

Brcak 215

Lijepa nasa BiH.,da ne bude zabune..😆