Published On: Sri, ožu. 1st, 2017

MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA BIH Kuverte upućene Čoviću i Izetbegoviću iz suda pravde u Haagu nisu otvarane

Ministarstvo vanjskih poslova BiH priopćilo je kako kuverte koje je Međunarodni sud pravde u Haagu uputio članovima Predsjedništva BiH Draganu Čoviću i Bakiru Izetbegoviću nisu bile oštećene te da je otvarana samo ona u kojoj je bilo pismo za predsjedajućeg Predsjedništva BiH Mladena Ivanića.

Reakcija je uslijedila nakon pisanja pojedinih medija kako je od svih pisama Međunarodnog suda pravde pristiglih u Predsjedništvo BiH otvorena samo jedna kuverta naslovljena na Bakira Izetbegovića.

“Ministarstvo vanjskih poslova BiH obavještava javnost kako je na osnovu pismenih izvješća ovlaštenih službenika Ministarstva vanjskih poslova BiH, utvrđeno kako je od pristiglih kuverti Međunarodnog suda pravde, koje su bile pojedinačno adresirane na članove Predsjedništva BiH, otvorena samo ona koja je bila adresirana na predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Mladena Ivanića”, piše u priopćenju za javnost.

Navode kako su kuverte adresirane na članove Predsjedništva BiH Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića dostavljene Pisarnici Predsjedništva BiH zatvorene i neoštećene te kako o svemu postoje službeni zapisnici i izjave ovlaštenih osoba.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer