Posuški odbojkaš i performer koji se po Baščaršiji predstavlja kao predsjednik nekakve Federacije Bosne i Hercegovine (dio BIH , entitet, koji je postojao prije Platforme i proglašenja Bošnjakistana)   Žile Milostivi poslao je danas zahtjev , Nerminu Nikšiću, konjičkom šefu Komunalnog, da na dnevni red sutrašnje sjednice  uvrsti točku dnevnog reda kojom će se ovlastiti […]

" />
Published On: Uto, sij 14th, 2014

TRZAVICE NA PLATFORMI: Milostivi pisao Nikšiću, ovaj ne priča s njim…

Posuški odbojkaš i performer koji se po Baščaršiji predstavlja kao predsjednik nekakve Federacije Bosne i Hercegovine (dio BIH , entitet, koji je postojao prije Platforme i proglašenja Bošnjakistana)   Žile Milostivi poslao je danas zahtjev , Nerminu Nikšiću, konjičkom šefu Komunalnog, da na dnevni red sutrašnje sjednice  uvrsti točku dnevnog reda kojom će se ovlastiti pomoćnik ministra financija za Trezor da bude ovlašteni potpisnik za platne naloge s jedinstvenog računa i plaćanje vanjskog duga FBiH.

S obzirom na Odluku o razrješenju federalnog ministra financija, Vlada FBiH je obvezna omogućiti funkcioniranje federalnog ministarstva financija i omogućiti isplate svih vrsta naknada, a posebice naknada ratnim vojnim invalidima i članovima obitelji poginulih, naknade civilnim žrtvama rata kao i svim proračunskim korisnicima.

Predsjednik Budimir predlaže Vladi FBiH da svojom odlukom, a sukladno člancima 18. i 19. Zakona o Vladi FBiH (‘Službene novine FBiH’, br: 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/06), ovlastiti pomoćnika ministra financija za potpisivanje platnih naloga s jedinstvenog računa i plaćanje vanjskog duga FBiH, kao što je već jednom Vlada FBiH i donijela 16. studenog 2006., kada je tadašnji ministar financija Dragan Vrankić podnio ostavku zbog odlaska na drugu dužnost“, navedeno je u priopćenju iz Budimirovog ureda.

Predsjednik Budimir vjeruje da će svi članovi Vlade FBiH sutra podržati donošenje ove odluke jer vjeruje da nije cilj ni premijeru ni i jednom ministru izazivanje socijalnog bunta i kaosa u FBiH, navedeno je također.