MILJAMA DALEKO OD INSTITUCIJA SRPSKE: Schmidt u Banja Luci ali samo kao turist

Neustavni  Christian Schmidt uporno , zaobilaznim putem želi dokazati Srbima da je legalan. Dodik tvrdi da je on samo bahati turist koji se lažno predstavlja. Srbi čini se itekako vjeruju Dodiku i stoje ga .

Danas je navodni šef OHR-a boravio u Banja Luci gdje se sastao s biskupom Komaricom. I sve ukazuje na to da je prihvatio ulogu turiste na tlu RS-a koju mu je namijenio Dodik. Jer ovaj potez je daleko gori od onog nekidašnjeg.

Schmidt kao da goni vodu na mlin Dodiku i Europa kao da ima plan podjele BIH.

Institucijama RS-a Schmidt se nije pribižio iako su ga na službene sastanke pozvali predstavnici Bošnjaka u ustavnijem BH entitetu. Time nesvjesno ili pak namjerno jača važnost tih institucija.

Hrvati,koliko je znano nisu ga pozvali na sastanak u institucije RS-a. Stoga treba očekivati da će uskoro raditi telefoni. Plenković će pritiskati Čovića a ovaj potpredjednika RS-a , Hrvata, nemamo pojma kako se zove.

Istiće se čoek istupima. Ali mi eto zaboravili.

Skretanje Schmidta sa sekularne na duhovnu razinu, okretanje religiji. Bogu, kršćanstvu, manje šaranje po tuđim zemljama, manje odlučivanja o tuđim sudbinama, bavljenje svojom zemljom, obitelji, to je nešto što svakako pozdravljamo.

Nadamo se da je iz Banja Luke odletio put Njemačke.

Ili gdje god da ga je crni đav’o odnio.